Skuespil | Professionel Undervisning I Skuespil → Se mere her

Skuespiller på Scenekunsthøjskolen

Har du en drøm om, at blive udøvende scenekunstner? Vil du stå på scenen og arbejde indgående med spændende karakterer? I så fald bør du overveje om vores linje for skuespil ikke er den rigtige for dig.

Skuespillere på Scenekunsthøjskolen Snoghøj

Skuespilleren i centrum

På vores linje for skuespillere arbejder vi i dybden med alle facetter af skuespilskunsten. Du kommer som studerende til at arbejde med nogle af landets (og verdens, for den sags skyld) absolut dygtigste undervisere indenfor skuespilsfaget. For at give vores studerende den fineste og mest differencerede undervisning, benytter vi os i høj grad af gæsteundervisere. Det vil sige, at du kommer du til at arbejde med rigtig mange forskellige undervisere, der kommer direkte fra skuespilfaget, og til hverdag står på de skrå brædder rundt omkring i Danmark og verden. Du får ikke én uge der er ens!

Frank Totino fra Canada underviser i improvisation
Frank Totino (Canada) underviser i improvisation

Du vil arbejde sammen og på tværs!

Som skuespiller vil du arbejde tæt sammen med blandt andet vores studerende på auteur. De arbejder nemlig med iscenesættelse! Sammen vil I opsætte nyskrevne forestillinger, baseret på jeres egen personlige resonans. Når man arbejder med sit eget personlige materiale, giver det skuespilleren en unik mulighed for maksimal indlevelse i rollen samt en ultimativ oplevelse på scenen. Du vil sammen med iscenesætterne gå hele vejen fra unik idé til at stå foran et publikum. Måske tager vi endda jeres forestillingen på tourné?

Bliv klar til optagelsesprøven

Mange af vores studerende har et ønske om at blive professionelle scenekunstnere i fremtiden. Det støtter vi naturligvis op om! Vi hjælper dig med forberedelsen til din optagelsesprøve på Den Danske Scenekunstskole. Du får monologundervisning én til én med professionelle skuespillere og nogle af Danmarks dygtigste scenekunstnere. Vi hjælper dig gennem hele processen, fra du får valgt din monolog og hele vejen op til din prøve. Selv når du eventuelt bliver færdiguddannet, vil højskolen stadigvæk kunne fungere som dit kreative rum, hvor du fortsat udvikler dig. 

Studietur til New York

Skuespillere i New York

Vores studietur går til New York. Her tager vi i teateret! Både front- og backstage. Vi ser naturligvis nogle af de største broadwayforestillinger, men får også mulighed for at opleve danseforestillinger, samskabende forestillinger og de nyeste produktioner. Vi vil også se nogle af de smukkeste teatre bag ved bagtæppet og kigge på teknikken. Vi tager desuden på besøg på diverse teaterskoler, og møder gamle Snoghøj-studerende, der udlever drømmen i New York.

Se også vores andre lange kurser

Se et sammenklip af vores forestillinger om normalitet og abnormalitet