Hvad får du på et højskoleophold?

Et højskoleophold på Højskolen Snoghøj fokuserer på kunstneriske og kreative fag. Som højskoleelev hos os kan du vælge mellem forskellige linjefag som skuespil, musical, keramik og PPA.

Herudover tilbyder vi et bredt udvalg af valgfag, der rummer scenekunst og teaterfag, kunst og keramik fag samt friluftslivs og filosofiske fag. Dette giver mulighed for at skræddersy opholdet efter personlige interesser og skabe et unikt skema. Undervisningen har til formål at fremme din kreativitet og personlige udvikling, understøttet af passionerede undervisere og et inspirerende miljø.

Vi har samlet alle de gode spørgsmål du måtte have i en guide, så du kan få svar på det mangler. Læs vores A-Z guide om dit højskoleophold.

Vælg det linjefag du vil fordybe dig i

På Højskolen Snoghøj elsker vi kunst, og vi elsker at dele den med hinanden. Derfor udbyder vi fire forskellige linjefag, hvor du kan nørkle og nørde med din kunstneriske interesser i løbet af dit ophold.

Du kan frit vælge mellem fire forskellige linjefag og dermed dykke ned i vidt forskellige kreative miljøer og tilgange til at skabe kunst og scenekunst sammen. Vælg det, du brænder mest for – eller bare vil undersøge nærmere – og sæt dit præg på kunsten, højskolen og fællesskabet. Der venter mange timers fordybelse og aha-oplevelser forude.

Uanset hvilken linjefag du vælger, har du selvfølgelig frit valg mellem vores valgfag. Det betyder, at du kan skabe dit eget unikke skema ud fra dine tanker og interesser, og skræddersy dit højskoleophold til dig.

Valgfag på højskolen

På Højskolen Snoghøj forstår vi, at faglig fordybelse er en kilde til menneskelig vækst og udvikling. Derfor har vi sammensat en helt særlig række valgfag, som vil åbne døre for dig og give dig mulighed for at udfolde dit potentiale inden for en række forskellige områder. Har du måske lyst til at undersøge skuespil og teater, sang og sangskrivning, dans og bevægelse, sejle kajak i Lillebælt eller forme keramik og kunst med hænderne? Under alle giver vi dig værktøjerne til at gå på opdagelse i disse områder og udvikle dine færdigheder på en unik og personlig måde. 

Vores passionerede højskolelærere vil inspirere dig til at udforske og udfordre dig selv som en del af fællesskabet. Lad os sammen skabe en rejse fyldt med nysgerrighed, kreativitet, frisk luft og filosofisk refleksion.