Linjefag

På Højskolen Snoghøj elsker vi kunst, og vi elsker at dele den med hinanden. Derfor udbyder vi tre forskellige hovedfag, hvor du kan nørkle og nørde med din kunstneriske interesser.

Du kan frit vælge mellem tre forskellige hovedfag og dermed dykke ned i vidt forskellige kreative miljøer og tilgange til at skabe kunst og scenekunst sammen. Vælg det, du brænder mest for – eller bare vil undersøge nærmere – og sæt dit præg på kunsten, højskolen og fællesskabet. Der venter mange timers fordybelse og aha-oplevelser forude.

Uanset hvilken fag du vælger, har du selvfølgelig frit valg mellem vores valgfag og åndehuller. Det betyder, at du kan skabe dit eget unikke skema ud fra dine tanker og interesser.

Kunstneriske valgfag

Stil skarpt på en færdighed og lær et håndværk. Syng højere, dans vildere og leg med alt fra lyd og lys til havkajak, sangskrivning eller tøjdesign. Når du vælger valgfag, vælger du en mulighed for at eksperimentere og dygtiggøre dig. Du tilegner dig ganske enkelt en færdighed, som du kan bruge i dit hovedfag, din fritid, og senere i din fremtid.

Du kan bruge valgfagene til at indsnævre din kunstneriske profil og f.eks. lade musical fylde dit skema, men du kan også bruge dem til at opdage en ny side af dig selv.

Åndehuller

Vores åndehuller er designet til at få dig til at stoppe op, trække vejret, og til at se både ind- og udad. Her får du den pause, der kan være svær at finde andre steder end i naturen. Du kommer til at bruge din krop, dine øjne – og vigtigst af alt – dit sind til at finde pauser og åndehuller med et udvalg af alt fra yoga til havkajak, kor og vandring.

 Vælg det, der tiltaler dig og lad os sammen skabe et åndehul i en travl og tætpakket hverdag.