Ta’ et pitstop på en højskole

På Snoghøj kan du få det åndehul, du trænger til. Her kan du være i nuet, møde nye mennesker, knytte stærke venskaber, få kunstneriske udfordringer og en chance for at se indad.

Pitstop på højskole

Et pitstop er for dig, der er startet på en videregående uddannelse, men af den ene eller anden årsag er usikker på, om det alligevel er noget for dig. Dig, der er i tvivl om, hvad du vil eller drømmer om. Dig, der har brug for at standse op, tænke dig om og genfinde lysten.

På Snoghøj kan du få det åndehul, du trænger til. Her møder du nye mennesker, får kunstneriske udfordringer og en chance for at se indad. Virkelig mærke, opleve og udfolde den du er – og alt det, du kan. Du får ny inspiration og perspektiv på din fremtid.

Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi spiser sammen, lærer sammen og dyrker kunsten sammen. Her summer der altid af liv og den helt særlige højskolestemning, som gennemsyrer alt, hvad vi gør.

Som pitstop-elev får du en reduceret pris på dit højskoleophold. Du kan selvfølgelig starte lidt senere i uge 37 eller uge 7 efter behov; vi er fleksible og planlægger dit ophold efter dine muligheder.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere her, eller læs om vores tre linjefag; Producing performance artist, Musical og Skuespil, som du kan fordybe dig i.