Musical Skole | Kurser i Musical eller Skuespil → Læs Her!

Følg dit musicaltalent!

Som studerende på scenekunsthøjskolens linje for musical får du mulighed for at udvikle dig i et professionelt scenekunstmiljø gennem solo- og fælles undervisning med de bedste danske og internationale lærere, samt i open stage, projekter, forestillinger og meget mere. Du kommer med til New York og ser top forestillinger og får undervisning af de bedste der selv har arbejdet med musical, teater og scenekunst det meste af deres liv. På Snoghøj kan du forberede dig på optagelsesprøven på Fredericia Musical Akademi, de øvrige afdelinger af Den Danske Scenekunstskole, samt internationale skoler.

musicalsang til open stage

Fælles om musical

Du og dine medstuderende vil bo sammen, spise sammen og feste sammen og dermed vil I kunne fordybe jer totalt i jeres fælles passion, nemlig musical.  Undervisningen på Snoghøj er intensiv, men fællesskabet gør, at stemningen er meget afslappet.

Din undervisning bliver tilrettelagt af professionelle og specielt designet til dig, så du får de bedste muligheder for at udvikle dig. Hvis du vil søge ind på en af de scenekunstneriske skoler, får du den bedste og mest personlige forberedelse. Du kan også tage fx. HF-enkeltfag, mens du arbejder med de scenekunstneriske fag.

Mange muligheder for scenekunst

Selvom du vælger musical, så kan du altid skifte hold og fx. prøve at instruere, skrive manuskripter, skabe scenografi, komponere musik og designe lys og lyd? Det kan du læse mere om på Auteur & Iscenesættelse basecamp. Det er i virkeligheden kun din egen fantasi der sætter grænserne for hvor dit højskoleophold kan begive sig hen.

Musicalperformer på scenekunsthøjskolen snoghøj

Det bliver du undervist i:

Du får verdensklasse undervisningen inden for følgede emner: sang, tale og kor, drama, improvisation – og du har også mulighed for at få solo sang- og dramaundervisning – og det koster ikke mere. Al undervisningen foregår naturligvis med professionelle og aktive musicaludøvere. Dans, drama og fysisk træning er vigtigt for en musicalperformer og du bliver undervist på daglig basis i disse fag. Vi sørger også for, at din krop er i fuldstændig balance med undervisning i afspænding og stræk.
Vi benytter ofte internationale undervisere, så noget af undervisningen kan forekomme på engelsk. Dette er for at sikre den absolut bedste kvalitet og bedste undervisere!