Korte kurser på højskole

Velkommen til vores hjemmeside hvor du kan læse mere om vores mange spændende højskolekurser for sommeren 2022. Men først et par indledende kommentarer til dig, der måske sidder og overvejer om et sommerkursus på en højskole er noget for dig.

Højskole handler selvfølgelig om det fag, du ønsker at komme på højskole for at blive klogere på; hvad enten det er havkajak, yoga, folkedans eller noget helt fjerde.

Men højskole handler også om morgensamlinger, foredrag og samtaler – både de formelle i foredragssalen og de uformelle, der opstår over en kop kaffe om aftenen. Faktisk er denne personlige udvikling – eller med et lidt mere gammeldags ord dannelse – en af de vigtigste grunde til at komme på højskole og få skuldrene ned i det åndehul, et højskoleophold kan være midt i en hektisk hverdag.

Hos os kan du derfor trygt regne med, at du netop kommer på højskole.

I sommeren 2022 arbejder vi ud fra en række temaer, når vi perspektiverer undervisningen ind i en tematisk ramme, der gør, at vi samtidig bliver klogere på verden omkring os – og os selv i denne verden. Temaerne for vores højskolekurser for sommeren 2022 er:

  • ”Folkelige fællesskaber” gennem folkedans, folkemusik og højskolesang
  • ”Vandring og historier fra trekantsområdet” gennem vandring
  • ”At mærke sig selv i verden” gennem yoga og salsa
  • ”Det dyrebare liv under vand – nu og i fremtiden” gennem dyk og undervandsjagt
  • “Mennesket i naturen” gennem havkajak

Vi håber at se dig på en af vores spændende højskolekurser! Og husk: Det er aldrig for sent at tage på højskole😊

På vegne af det samlede personale!

Kim Røge

Forstander