Korte Højskolekurser | Nyd et kursus på Snoghøj → Læs mere

Sommerkursus på højskole

Kære kursist!

Velkommen til vores hjemmeside hvor du kan læse mere om vores mange spændende sommerkurser!

Når du er på sommerkursus på en scenekunsthøjskolen, er det vigtigt at bemærke, at du netop er på højskole. Det betyder kort sagt, at halvdelen af undervisningen på vores mange spændende kurser skal være af bred almen karakter.

Derfor er du dels på kursus i det fag, du ønsker at blive klogere på, hvad enten det er yoga, havkajak, dykning, folkedans eller noget helt femte. Men herudover deltager du i morgensamlinger, foredrag og studiekredse, hvor du ligesom i den fagfaglige undervisning forventes at være til stede og deltagende.

Sidst men ikke mindst har vi i 2021 vores UBAK-tema for alle vores sommerkurser, som er bæredygtighed. Der perspektiveres løbende til dette tema på sommerens kurser, og en aktiv deltagelse i disse refleksioner og samtaler er en vigtig del af den oplysning til livet, som i sidste ende er højskolens adelsmærke.

Vi glæder os til at se dig på sommerens højskolekurser!

Venlig hilsen

Kim Røge

Forstander

Mange forskellige korte kurser

Vores danse-, sang- eller performancekurser er korte kurser, hvor voksne har mulighed for at fordybe sig i deres hobby – eller måske opdage en ny én af slagsen. Alle niveauer er naturligvis velkomne.

Har du lyst til at komme helt ned i gear eller få pulsen op i det højeste? Så er vores vand- eller velværekurser måske for dig. Vi giver dig f.eks. mulighed for at dykke i noget af Danmarks flotteste dykkervand, at komme ned i gear og i større kontakt med dig selv igennem vores yoga- og mindfulnesskurser. Måske vil du hellere sejle i kajak helt tæt på sæler og marsvin? 

Se alle vores tilbud på spændende højskolekurser nedenfor:

 

Folkedans

27.06.21 - 03.07.21 Læs mere

Undervandsjagt

04.07.21 - 10.07.21 Læs mere

Strikkekursus

11.07.21 - 17.07.21 Læs mere

Yoga

18.07.21 - 24.07.21 Læs mere