Korte højskolekurser på højskole

Velkommen til vores side for de korte højskolekurser og sommerhøjskole! 

Vi er stolte over at kunne præsentere et katalog af både nye kurser såsom ”Stand up paddle”, ”Vandring” og ”Folkemusik”. Og vi er mindst ligeså stolte over at kunne præsentere jer for velafprøvede, velfungerende og velbesøgte kendinge som ”Folkedans”, ”Salsa”, ”UV-jagt”, ”Yoga & Mindfullness”, ”Havkajak” og ”Internationale baldanse”. 

Vi glæder os til at se jer til sommerhøjskole 2023 på Højskolen Snoghøj! 

På vegne af hele personalet 

Kim Røge 

Forstander 

Uge 26

For eksempel får vi igen i år besøg af Per Sørensen, som har kørt folkedanserkurser på Højskolen Snoghøj de seneste godt 40 år! I samme uge som folkedans har vi folkemusik, og vi håber igen på en god synergi ved at have kurser i ”folkelige fællesskaber” samtidigt. Og vi glæder os til spændende samlinger, foredrag, udflugter, morgen- og aftensang. 

Uge 27

I Uge 27 har vi ”Salsa”, som altid er en stor succes på Højskolen Snoghøj med masser af dans, livsglæde og samvær med ligesindede. I denne uge har vi også et kursus i ”Vandring”, når vi skal med Per Sørensen på vandretur i trekantområdet og opleve både natur og ikke mindst kultur på vores vej. Og så er det også i uge 27, vi starter op med vores nye skud på stammen: ”Stand up paddle”. Vi ser store perspektiver i at tilføje endnu et fag med friluftsliv og vand til vores palette af spændende sommerkurser i friluftsliv og vandsport. 

OBS: Bemærk at ”Vandring” er åbent for dagskursister.

Uge 28

I uge 28 har vi undervandsjagt, som efterhåndenden igennem en række år er bygget op til at være et meget velfungerende og velbesøgt kursus med Morten Rosenvold Villadsen i spidsen. Også i denne uge udbyder vi ”Stand up paddle”, ligesom du har mulighed for at komme på ”Yoga & mindfullness” med Marcello Real, der er kommet på Højskolen Snoghøj igennem mange år, ejer sit eget yogacenter på Bornholm og i det hele taget er et spændende menneske og det, man kalder et livstykke. 

Uge 29 og 30 

I ugerne 29 og 30 kører havkajak, og her skal man efter vores erfaring være meget hurtig på tasterne, hvis man skal sikre sig en plads. I ugerne 29 og 30 kører vi også ”Yoga & Mindfullness”. 

Uge 31 

Vi slutter sommerens program med, at Per Sørensen er kursusleder på ”Internationale baldanse”, hvor du kan lære at danse alle de forskellige danse, som mange danskere igennem årene har stiftet bekendtskab med i programmer som ”Vild med dans”. 

Alle kurser 

Sidst men ikke mindst er det værd at gøre opmærksom på, at noget af det vigtigste ved at dyrke sin interesse på Højskolen Snoghøj er alt det andet, du får med pakken: morgensamlingerne, aftensangen, foredragene, hyggen i saunaen eller på terrassen, den gode snak over et godt glas vin med et spændende menneske. 

Med andre ord: Alt det, der ikke kan gengives i ord, men som skal opleves! 

korte højskole kurser på Højskolen Snoghøj