Korte kurser · Scenekunst Højskolen Snoghøj

OBS: Sommerkurser og Corona situationen. Vi forventer at afholde alle kurser på nuværende tidspunkt. Skulle vi mod forventningen ikke have mulighed for at afholde kurserne, bliver alle penge der eventuelt skulle være betalt som depositum blive tilbagebetalt til fulde.

Korte kurser

På Scenekunst Højskolen Snoghøj udbyder vi en bred vifte af spændende, inspirerende, sanselige og ofte performancerettede, korte kurser på en til tre ugers varighed. Korte højskolekurser er en helt unik måde at tilbringe en eller flere uger sammen med andre ligesindede. Her er plads til både den kreative kunstner, voksne der fordyber sig og de legesyge familier.

Mange forskellige korte kurser

Vores danse-, sang- eller performancekurser er korte kurser, hvor voksne har mulighed for at fordybe sig i deres hobby – eller måske opdage en ny én af slagsen. Der er portrætmaleri, klovnekurser, maskekurser, sang og korkurser og dansekurser. Alle niveauer er naturligvis velkomne.

Har du lyst til at komme helt ned i gear eller få pulsen op i det højeste? Så er vores vand- eller vælværekurser måske for dig. Vi giver dig f.eks. mulighed for at dykke i noget af Danmarks flotteste dykkervand, at komme ned i gear og i større kontakt med dig selv igennem vores yoga- og mindfulnesskurser. Måske vil du hellere sejle i kajak helt tæt på sæler og marsvin? 

Se alle vores tilbud på spændende højskolekurser nedenfor:

 

Undervandsjagt

28.06.20 - 04.07.20 Læs mere

Dykning

12.07.20 - 18.07.20 Læs mere

Salsa

19.07.20 - 25.07.20 Læs mere

Moderne Dans

19.07.20 - 25.07.20 Læs mere

A-I-R

26.07.20 - 01.08.20 Læs mere