Kom på besøg på Snoghøj Højskole Grib chancen Grib chancen

En besøgsdag er din chance for som interesseret at komme forbi og på en uformel måde og se, om ”Snoghøj” er noget for dig. En besøgsaften består af:

  • Aftensmad og mulighed for at snakke med nuværende elever om undervisning, fritid, fester og meget andet.
  • Rundvisning
  • Q & A ved forstander og højskolelærer

 

Under Q & A vil vi for eksempel komme ind på vores brede fagpallet indenfor teater og friluftsliv. Vi vil også fortælle om, hvad det i øvrigt indebærer at gå på højskole med samlinger, sang, kulturcaféer og anderledes uger. Sidst men ikke mindst vil vi fortælle, hvordan vi sammen med eleverne prøver at skabe et stærkt og hjemligt fællesskab, hvor du kan vokse fagligt og menneskeligt, mens du er hos os.  

OBS: Du er også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden og komme på besøg en anden dag, der passer dig bedre.

 

Højskolernes dag forår 2023

Den 6. maj er der højskolernes dag!

Vi åbner dørene fra kl. 13 – 16, hvor der vil være mulighed for at få en rundvisning med et par af højskolens elever. Efter rundvisning har du mulighed for at få en samtale med en af højskolens lærere, hvor du kan spørge mere ind til undervisning, studieture, fritid, mad og andet, som du ønsker at vide noget om.

Der vil være kaffe og kage i spisesalen, ligesom der løbende vil være underholdning ved skolens elever i skolens foredragssal. På den måde kan du få en fornemmelse af både undervisningen og stemningen på Snoghøj.

Vi glæder os til dit besøg
Fornavn
Efternavn
Højskolernes dag – Vælg ønsket tidsunkt