Skab dit eget skema

KREATIV FRIHED OG ALSIDIGHED

Men et højskoleophold på Snoghøj skaber du selv dit skema. Du har udstrakt valgfrihed og kan selv kombinere linje og valgfag, som du ønsker. På den måde kan du fokusere på endnu mere af det, du i forvejen er god til, eller du kan vælge at bruge dit højskoleophold til at lade nysgerrigheden føre dig ud på helt nye kunstneriske og menneskelige veje. Valget er dit!

Udover grundskema-uger vil der i semesterplanen være anderledes uger som f.eks. 30 timers teater, Christmas Cabaret, teaterture, museumsbesøg og måske den der helt fantastiske uge, som endnu ikke er afprøvet, men som vi sammen udvikler!

I starten af semesteret er der en introperiode på 5 uger, og herefter kan du vælge andre valgfag, hvis du ramte forkert i første omgang.

Grundskema

Herunder eksempel på et grundskema

(Klik og forstør)
Med forbehold for mindre ændringer

KUNSTNERISK INSPIRATION - MUSEUMS OG TEATERTURE

I løbet af semesteret prioriterer vi også at have dage og aftener, hvor vi tager på kunstnerisk inspiration – på museum eller i teateret. Her har vi for eksempel et rigtig godt samarbejde med Fredericia Musicalteater, hvor vi altid er inde og se deres forestillinger og ofte også får en talk-back med en af skuespillerne.