Skab dit eget skema

KREATIV FRIHED OG ALSIDIGHED

På Højskolen Snoghøj skaber du selv dit skema. Du har udstrakt valgfrihed og kan selv kombinere linje og valgfag, som du ønsker. På den måde kan du fokusere på endnu mere af det, du i forvejen er god til, eller du kan vælge at bruge dit højskoleophold til at lade nysgerrigheden føre dig ud på helt nye kunstneriske og menneskelige veje. Valget er dit!

Udover grundskema-uger vil der i semesterplanen være anderledes uger som f.eks. 30 timers teater, Christmas Cabaret, teaterture, museumsbesøg og måske den der helt fantastiske uge, som endnu ikke er afprøvet, men som vi sammen udvikler!

I starten af semesteret er der en introperiode på 5 uger, og herefter kan du vælge andre valgfag, hvis du ramte forkert i første omgang.

Grundskema

Herunder eksempel på et grundskema

(Klik og forstør)

ATYPISKE UGER OG WORKSHOPS

I løbet af et semester har vi en række workshopuger, hvor vi for eksempel inviterer udøvende kunstnere ind som gæstelærere for en uge. Vi har også forskellige projekter igennem et semester såsom "tredive timers teater" eller "Christmas Cabaret". Slutteligt kan det også bare være, at elever og lærere sammen får en god idé til et museumsbesøg, teaterbesøg eller noget helt tredje.