Studierejser

På Højskolen Snoghøj tilbyder vi 3 studieture i forårssemestret. New York, Berlin og en studietur i Danmark. 

NEW YORK

Den ene studietur går til New York, hvor vi blandt andet mødes med forhenværende elever, ligesom vi mødes med teaterfolk i det brede netværk, vi efterhånden har fået skabt i denne by. Og så tager vi selvfølgelig også til New York for at se en masse teater og musicals. Og vi sætter vel at mærke en ære i at se alt fra små undergrundsforestillinger til de store megamusicals!  

Derudover lægger vi også gerne vejen forbi nogle af verdens mest anerkendte scenekunstneriske uddannelser. Vi har igennem årene for eksempel besøgt Esper Studio og lagt vejen forbi Circle on the Square.

Derudover er det en fast tradition, at vi får undervisning af nogle af de lærere, som vi kender fra Fredericia, fordi de også underviser på musicalakademiet. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig også holde fri i denne byernes by og drikke en Cosmopolitan på en af Manhattens hippe natklubber! 

Start spreading the news! Snoghøj er på vej!

En europæisk storby – Berlin

Den anden studietur går til Berlin. Her byder programmet for eksempel på rundvisninger på teatre og uddannelsesinstitutioner, hvor vi får et kig ind bag kulisserne, inden vi ser aftenens show på samme teater. Og så har vi gerne en form for undervisning i Berlin på et af byens mange institutter, hvor vi er heldige at have gode kontakter til nogle af Berlins dygtige skuespillere, dansere og instruktører.  

Herudover skal vi selvfølgelig opleve Berlin og nogle af byens mange museer og seværdigheder. Berlin er helt speciel! På den ene side rummer den hele Europas historie, som vi udforsker på offentlige museer. Og på den anden side er Berlin vild og anarkistisk med gadekunst, graffitti og improviserede caféer. Vi skal opleve det hele, mens vi hygger os og har det rart sammen!

Egypten – dykkerrejse
– GRATIS for elever på friluftsliv
i efteråret 22!

På friluftsliv afslutter vi dykkerforløbet i starten af efteråret med en rejse til Marsa Shagra i Egypten. Her er der optimale betingelser for nye dykkere, og du vil hurtigt opleve,
at du rykker dig!

Vandet er varmt, sigtbarheden god, og husrevet tilbyder masser af spændende ture med varieret dyreliv, koraller, småhemmelige laguner, sol og varme. 

Efter en tur til Marsa Shagra vil alle elever kunne vende hjem med mange timers praktisk erfaring, og naturligvis en masse dejlige minder. Det perfekte afsæt for et langt og lykkeligt liv med dykning som hobby.

Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig også møde den Egyptiske kultur og hilse på lokalbefolkningen!

Studietur i Danmark

Vi tilbyder også en studietur i Danmark med udgangspunkt i et tema. Det har for eksempel været ”fight for humanity”, som vi arbejdede med i forlængelse af krigen i Ukraine. Her var vi i Aarhus og mødtes med nogle af de ildsjæle, der arbejder med flygtninge her. Herudover er ugen i Danmark altid fyldt med sang, performance, museumsbesøg, god mad, besøg hos vores lærere og i det hele taget bare masser af hyggeligt samvær!