Undervandsjagt · Scenekunsthøjskolen Snoghøj

Undervandsjagt i Lillebælt

Start 04-07-2021
Slut 10-07-2021

Undervandsjagt er kunsten at jage fisk med harpun eller håndspyd på fiskens præmisser. Det er snorkeldykning på både lavt og dybt vand – her skal ikke dykkes med respirator! Til gengæld bevæger man sig helt lydløst og frit i vandet – og man kan blive ved i flere timer. Det hele foregår i Snoghøjs skønne omgivelser på toppen af bakken lige ned til skønne Lillebælt.

Fange tangKurset retter sig mod de begyndere, der er nysgerrige på sporten, eller de der allerede har skudt deres første fisk, men gerne vil bruge en uges tid på at blive bedre, fange nogle fisk, prøve nye spots, mødes med andre og lære et par tricks af nogle af Danmarks bedste undervandsjægere, Morten Villadsen og Søren Forsberg. Udover snorkeldykning i Lillebælt vil der blive undervist i marinebiologi, fridykningsfysiologi, jagtetik, udstyrsreparation, og der vil blive vist billeder og fortalt historier fra rejser på de syv have med harpun og våddragt i bagagen. Der er også mulighed for at deltage i saunagus, hygge omkring bålet eller vågne til morgentræning.

kursus i undervandsjagt her
Vi bor her – lige ned til vandet

Om underviserne:
Morten Rosenvold Villadsen er Danmarksmester i UV-jagt og fridykning, Aida fridykkerinstruktør og forfatter til bøgerne “Hold Vejret” og ”Undervandsjagt”. Morten har rejst verden rundt og fridykket dybt og jaget fisk med sin harpun. De sidste 10 år har han undervist i fridykning og UV-jagt fra sin hjemmeside Undervandsitetet.

Morten skrev for nyligt en bog om undervandsjagt

Søren Forsberg er hav-entusiast og passioneret undervandsjæger. Søren startede med at dyrke undervandsjagt på et højskolekursus i 2008 og har været hooked siden. Søren har siden været formand for uv-jagtudvalget og arbejder nu på Kattegatcenteret med formidling af livet under vand.

undervisning i undervandsjagt

Praktisk info
Der skal påregnes en ekstra-udgift til kørsel i egne biler til andre dykke-locations. Udstyr til brug hele ugen kan lejes for omkring 800 kr., men skal bestilles i god tid: Kontakt Morten. Skolen rummer enkelt- og dobbeltværelser, trådløst internet, egen park & strand med badebro, sauna, mulighed for vegetar- og specialkost, håndvask på alle værelser og brusere på gangene. Bussen kører lige til døren, der er udsigt fra spisesalen til det skønne Lillebælt, hvor marsvinene gerne stikker hovedet op. Vi har dyne og pude, og du kan selv medbringe linned eller bestille det hos os for 75 kr. inkl. 2 håndklæder. 


Pris
Dobbeltværelse: kr. 6095/€735
Enkeltværelse: kr. 6595/€805


Betaling
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380