Undervandsjagt - Højskolen Snoghøj

15.07 – 21.07.18 Undervandsjagt

Kurset er fuldt booket. Kontakt os for at komme på venteliste.

Undervandsjagt er kunsten at jage fisk med harpun eller håndspyd på fiskens præmisser. Det er snorkeldykning på både lavt og dybt vand – her skal ikke dykkes med respirator! Til gengæld bevæger man sig helt lydløst og frit i vandet – og man kan blive ved i flere timer. Det hele foregår i Snoghøjs skønne omgivelser på toppen af bakken lige ned til skønne Lillebælt.

Kurset retter sig mod de begyndere, der er nysgerrige på sporten, eller de der allerede har skudt deres første fisk, men gerne vil bruge en uges tid på at blive bedre, fange nogle fisk, prøve nye spots, mødes med andre og lære et par tricks af nogle af Danmarks bedste undervandsjægere, Morten Villadsen og Søren Forsberg. Udover snorkeldykning i Lillebælt vil der blive undervist i marinebiologi, fridykningsfysiologi, jagtetik, udstyrsreparation, og der vil blive vist billeder og fortalt historier fra rejser på de syv have med harpun og våddragt i bagagen. Der er også mulighed for at deltage i saunagus, hygge omkring bålet eller prøve yoga af.


Om underviserne:
Morten Rosenvold Villadsen er Danmarksmester i UV-jagt og fridykning, Aida fridykkerinstruktør og forfatter til bogen “Hold Vejret”. Morten har rejst verden rundt og fridykket dybt og jaget fisk med sin harpun. De sidste 10 år har han undervist i fridykning og UV-jagt fra sin hjemmeside Undervandsitetet.

Søren Forsberg er haventusiast og passioneret undervandsjæger. Søren startede med at dyrke undervandsjagt på et højskolekursus i 2008 og har været hooked siden. Søren har siden været formand for uvjagtudvalget og arbejder nu på Kattegatcenteret med formidling af livet under vand.


Praktisk info
Skolen rummer enkelt- og dobbeltværelser, trådløst internet, egen park & strand med badebro, sauna, mulighed for vegetar- og specialkost, håndvask på alle værelser og brusere på gangene. Bussen kører lige til døren, der er udsigt fra spisesalen til det skønne Lillebælt, hvor marsvinene gerne stikker hovedet op. Vi har dyne og pude, og du kan selv medbringe linned eller bestille det hos os for 75 kr. inkl. 2 håndklæder. Det er muligt at leje alt nødvendigt udstyr for 750 kr. for en hel uge, noter gerne i tilmeldingen, hvis du er interesseret i det. Der bliver også mulighed for at købe udstyr søndag aften. Kontakt Morten for spørgsmål om udstyr.

  


Pris
Dobbeltværelse: kr. 5495/€735
Enkeltværelse: kr. 5995/€805


Betaling
Tilmeldingen er gældende når vi har modtaget depositum.
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380