YOGA OG MEDITATION – pladser i uge 26

Praktisk info

Ankomst
Søndag fra kl. 15 – 17 (op til ugen)

Afrejse
Lørdag kl. 10.00

Pris
kr. 4.400 / €590

Se mere information i bunden af siden

Kort om kurset

Kurset foregår på en højskole, der har en af landets absolut bedste placeringer; lige ud til Lillebælt. Og når havets kølige brise blæser ind over skolen på en varm sommerdag, kan man under træerne komme helt ned i gear og virkelig “mærke sig selv”. Derfor er det underligt, at der skulle gå over 100 år før skolen oprettede sit første kursus i yoga & meditation, men tiden skulle altså være den rette. Og i det 21 århundredes hurtige tid med overarbejde, stress og klimakriser er der mere end nogensinde brug for at komme ned i gear og opleve dybden af ens krop og sind.

 

I uge 28 er Yoga og Meditation en linje under kurset "Krop, hånd og ånd" sammen med de to andre linjer Vandring og Stand Up Paddle. 

 

 

Kort om kurset

Ugen er proppet med fysiske og mentale øvelser, hvor der også er plads til velvære og afslapning. Her får du mulighed for at øge evnen til at forblive i balance i pressede situationer gennem en god kontakt til din krop og dit sind. Gennem yoga og mindfulness kommer du ned i tempo ved at træne nærvær, kropskontakt og bevidsthed. Øvelserne kan også bruges til at håndtere eller forebygge stress. Evnen til at være mindful, dvs. at være bevidst nærværende, formå at være til stede med det som er, er en egenskab som alle mennesker har. Denne egenskab genopdager, og styrker vi gennem mindfulness-træningen.

Meditation

  • Øger koncentration, opmærksomhed, fokus og bevidsthed i nuet

  • Reducerer stress

  • Øger kognitive evner og kreativitet

  • Kultiverer et dybere og afslappet forhold til nuet

  • Øget selvværd

  • Øget følelsesmæssig intelligens

  • Formindsket angst og øget compassion

Undervisere

Underviser
Marcello Real

Marcello er uddannet par- og familieterpeaut (Marriage & Family Therapist (MFT)) og bor til dagligt i København. Udover at være terapeut, underviser han også i yoga & meditation. Marcellos tilgang til livet, terapi, undervisning og yoga og meditation er holistisk, medfølelse, opmærksomhed og selvstændiggørelse. Marcello er uddannet med en Master’s Degree fra The University of Oregon at Eugene, og uddannelsen er efterfølgende blevet verificeret hos Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående uddannelser som værende sidestillet med en dansk kandidatgrad i psykologi. Yderligere har Marcellow en Bachelor’s degree i psykologi fra University of California, Los Angeles (UCLA). Han lærte yoga og medidation i Indien og Nepal i 1999 og 2000 i yogaens axis mundi, der hvor teknikkerne blev udviklet for mange tusinde år siden.

Forstander
Kim Røge

Kim Røge er højskolens forstander og er oprindeligt uddannet musicalperformer, inden han kom ind i den frie skoleverden. Siden da er det grundtvigske gået i blodet af Kim, og han befinder sig særdeles godt i en foredragssal med levende ord i sang og tale. En af Kims store kæpheste er, at det rationelle, logiske og nøgterne sprog har taget over i vores moderne verden – også når det gælder den måde, vi taler om mennesker på. Modsætningen til dette kan vi eksempelvis opleve, når vi synger sammen og pludselig forstår os selv på en ny måde. Her forstår vi pludselig ikke med den kolde fornuft – men med det varme hjerte. Og dermed bliver vi med det poetiske sprog i sangene skrevet ind i en større fortælling og den kultur og historie, der er vores.

Undervisningssprog

Engelsk & Dansk. Underviseren er født amerikansk men snakker også dansk. Kurset er derfor åbent for for internationale kursister.

Skema (med forbehold for ændringer)

Priser

Når du har tilmeldt dig et kort kursus, modtager du umiddelbart efter en bekræftelse med oplysninger om betaling og den videre proces op mod dit ophold hos os.

Det er en god idé at sikre sig, at mails fra info@snoghoj.dk ikke ryger i dit spamfilter, da det er fra denne mail, vi kommunikerer med dig.

Dobbeltværelse: kr. 4400/ €590

Enkeltværelse: kr. 5150/ €690

[Valgfri] Linnedpakke: kr. 75/ €10

Om betaling

Når du har betalt dit depositum, er du sikret din plads på kurset. Restbeløbet forfalder til betaling 6 uger før kursusstart, når du modtager dit velkomstbrev.

Depositum pr. pers. kr. 1250/€170
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

Betaling DKK

​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling EURO

​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380