Sommerhøjskole

Igen i år er vi klar med et spændende sommerprogram på vores sommerhøjskole med aktiviteter både til vands og til lands. Vores oplagte personale glæder sig til at give dig alt, hvad de har af inspirerende undervisning, oplæg, aktiviteter og dejlig mad. Og mon ikke vejret igen i år er med os, når vi skal nyde de lange sommeraftener ved smukke naturpark lillebælt. Vi er helt sikre på, at sommeren 2022 igen bliver en af de mindeværdige på den historiske højskole i Snoghøj.

Sommerhøjskole med noget for alle

På vores sommerhøjskole er der både gamle kendinge i form af folkedans, hvor vi stadig på Snoghøj holder fanen højt sammen med Folkedans Danmark.

På samme måde er det efterhånden en gammelkendt klassiker, at vi tilbyder undervandsjagt i samarbejde med Morten Rosenvold. Yoga & meditation udbyder vi sammen med MarcelloReal – gå ikke glip af dette! Marcello er det, man kalder et livstykke!

yoga højskole korte kurser

I havkajak har vi dels vores gode, faste højskolelærere, der kender Lillebælt som deres egen bukselomme. Herudover har vi fået hjælp af Andreas Holm og Frederik Lassen.

Sidst men ikke mindst skal der selvfølgelig også dannelse til, når vi er på sommerhøjskole. Her har vi dels vores forstander og faste højskolelærere. Og ikke mindst får vi til højskolesang besøg af højskolesangslegenden og forhenværende embedsmand i kulturministeriet Jesper Moesbøl. Vi ses på Snoghøj i sommeren 2022!

Familier på højskole

Oversigt over kurser

Vores kurser i folkelige fællesskaber

Hvis du ønsker at dykke ned i vores kulturarv og finde ud af, hvad vi er rundet af som folk, så er disse kurser på vores sommerhøjskole noget for dig. Og ikke nok med at vi skal lære om vores kultur og historie. Vi skal ikke mindst synge, spille og danse os igennem noget af vores kulturarv!

Vores kurser i yoga & meditation

yoga mindfulness snoghøj

Hvis du trænger til et hvil fra hverdagens stress, jag, performance og KPI’er, så er dette sommerhøjskole kursus lige noget for dig. At sidde og meditere med udsigt ud over Lillebælt og med den gamle Lillebæltsbro i baggrunden kan ganske enkelt ikke beskrives. Det skal opleves! Mulighed for enkeltværelse og vegansk kost!

Vores kurser i dans

Hvis du trænger til at mærke din krop og have det sjovt, så er sommerhøjskole kurset i salsa helt sikkert noget for dig! Livsglæden og sanseligheden er i top, når vi danser, griner og drikker rom sammen!

Vores kurser under vand

Krabbe på bunden af Lillebælt

Lillebælt er kendt vidt omkring for sit fantastiske liv og landskab under vand. Her har du på vores sommerhøjskole muligheden for at komme helt tæt på – enten med eller uden ilt. Og bagefter kan du få varmen igen i vores egen nybyggede sauna, inden køkkenet venter med lækker mad!

Vores kurser vand

havkajak snoghøj

Lillebælt er et af Danmarks smukkeste områder både under og over vand. I havkajakken holder du dig forhåbentlig over vand i denne uge, hvor vi på vores sommerhøjskole skal lære alt om teknik og landskab tæt ved Lillebælt. Måske slutter dagen af med en dukkert fra vores egen badebro og en tur i vores egen sauna!