Højskoleliv

Hør nogle af vores elever fortælle om det specielle ved en højskole! Du dyrker din store interesse. Du gør det sammen med andre unge, der deler din interesse. Og du gør det på Snoghøj, som lynhurtigt forvandler sig til dit hjem!

Mød tidligere højskoleelever fra Snoghøj

Hvis murene kunne tale! Gennem årene har hundredevis af elever være forbi Højskolen Snoghøj og har alle fået opleveler for livet. På denne side kan du møde en håndfuld af dem.

Mød tidligere elever fra Snoghøj

Matilde Zeuner Nielsen

Matilde Zeuner Nielsen gik på Snoghøj, inden hun kom ind på DDSKS Musicalakademiet. Mathilde har blandt andet spillet hovedrollen i Mamma Mia i Tivolis Koncertsal. Her fortæller hun om Snoghøjs betydning for hende kunstnerisk og menneskeligt.

Mikkel Emil Lynge

Emil, der er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet og blandt andet har været med op opsætningen af Tarzan og Shu-Bi-Dua, fortæller her om, hvordan undervisningen og Snoghøjs omgivelser påvirkede ham kunstnerisk og menneskeligt.

Niklas Frandsen

“Dannelsen på Snoghøj var noget der flyttede mig som menneske”

Niklas var i gang med at læse en universitetsuddannelse men havde brug for et pitstop, da han kom til Snoghøj. Det gav ham et helt unikt og fagligt fællesskab – og en helt fantastisk udsigt!

Hvis du ligesom Niklas har brug for en pause i din uddannelse tilbyder vi en pitstopordning.

Katrine Nørgaard 

Katrine Nørgaard er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet og har siden spillet hovedroller i store danske opsætninger – senest som Adalena i Danmarksturnéen af Atlantis. Men Katrine formår i denne video at sætte ord på alt, hvad Snoghøj er, og hvordan Snoghøj er for alle, og at det netop er mødet mellem forskellige unge mennesker, der udgør selve magien!