Michael Kristensen

Michael Kristensen er oprindeligt uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunst Skole – Musicalakademiet. Efter endt uddannelse arbejdede Michael som udøvende musicalperformer i en årrække, inden undervisningen tog over og blev Michaels kald. I dag har Michael været fast tilknyttet Scenekunsthøjskolen i over ti år og brænder for at undervise og udvikle unge mennesker gennem arbejdet med scenekunst – og især musical, sangskrivning og sang!

Michael har derfor også suppleret sin oprindelige uddannelse med en efteruddannelse som sanglærer og vocal coach ved det anerkendte Complete Vocal Institute i København. Og her holder han sig til stadighed opdateret med den seneste viden indenfor sit felt. Dette giver Michael de bedste forudsætninger for at møde dig netop der, hvor du er – og hjælpe dig videre i din udvikling.  

Michael er meget bredt funderet, når det kommer til undervisning. Og udover musical, sangskrivning, solosang, ensemblesang og ”acting songs”, spiller han stort set alle instrumenter og begiver sig derfor også gerne ud i undervisning i den mere tekniske og produktionsmæssige afdeling indenfor lys, lyd, sceneteknik og indspilning. Sidst men ikke mindst er Michael en ivrig dykker og certificeret Padi Divemaster, ligesom han er ganske habil i en havkajak. 

Michael elsker at undervise og instruere, og derfor går fritiden også ofte i det jyske og fynske semiprofessionelle teatermiljø, hvor han er en eftertragtet herre, der gerne påtager sig arbejdet som enten kapelmester eller vocal coach. 

Med Michael får du en kompetent højskolelærer, der kan bistå dig i din kunstneriske og menneskelige udvikling indenfor stort set alle grene af Scenekunsthøjskolens udbud af fag. Derudover er Michael et varmt og tillidsvækkende menneske, der bekymrer sig om sine elever og gerne følger dem på vej – ofte også lang tid efter de har forladt Scenekunsthøjskolens trygge fællesskab. 

Underviser i

  • Musical 
  • Solosang 
  • Acting songs
  • Ensemblesang
  • Write & record 
  • Lyd & lys
  • Dykning 
  • Havkajak