Kim Røge

Kim Røge er skolens forstander og oprindeligt uddannet på Det Danske Musicalakademi i 2003. Efter endt uddannelse var Kim i nogle år udøvende på scenen, hvor han blandt andet spillede med i Les Miserables med musicalmakkerparret Stig Rossen og producenten Mikkel Rønnow. Herudover stod Kim på scenen i den legendariske Bernstein musical West Side Story som hovedrollen Tony i Herning Kongrescenter. 

Fra 2008 tog den frie skoleverden imidlertid over. Her blev Kim først tilknyttet Musikefterskolen i Humble, hvor den grundtvigske pædagogik og omgangsform gik i blodet på ham. Siden har han været forstander på Den Rytmiske Efterskole i Baaring, ligesom han har været højskolelærer på Snoghøj, inden forstanderjobbet kaldte. Kim har sideløbende med sit arbejde læst en diplomuddannelse i ledelse, og han er levende optaget af at få et hold af kompetente medarbejdere til at trække på fælles hammel og lave god højskole til gavn for Snoghøjs elever og kursister. 

Kim står mestendels for skolens samlinger, hvor han er i sit es med højskolesangbog, klaver og ”det levende ord” i sang og fortælling. Kim besidder en evne til at gøre filosofiske og menneskelige dilemmaer vedkommende som noget, vi alle kan udvikle os af at tale om i en ånd af forundringsparathed.

I sin fritid kan Kim lide at læse både skøn- og faglitteratur og være sammen med familie og venner. Og mindst én gang om året skal han gerne på langrendsski i de svenske eller norske fjelde for at tanke ny energi til det liv på Snoghøj, som han elsker! 

Underviser i 

  • Samling 
  • Selvledelse 
  • Skuespil 
  • Sang 
  • Kor 
  • Krop og stemme