Culture & Performance Basecamp

(International students please see the english page)

Et kursus til danske og internationale studerende!

Vi byder indenfor til en unik dansk måde at lære på i et internationalt miljø!

Lær mere om dig selv

Vi tilbyder et internationalt højskoleophold i danske rammer. Du får mulighed for at udvikle dig selv gennem kunstneriske processer. På Højskolen Snoghøj vil du blive udfordret til at udvide din kulturelle og kunstneriske horisont og opdage nye sider af dig selv. Internationale og danske studerende vil arbejde tæt sammen. Kurser er desuden et udgangspunkt hvis man som international studerende vil læse på et dansk universitet. Derfor vil der være undervisning i dansk og europæisk kultur og idehistorie. Al undervisning på dette kursus foregår på engelsk. 

Der vil desuden være ture til danske seværdigheder, hvor vi vil fordybe os i den danske kultur. 

Den danske folkehøjskole

Kurset er mere end et kursus. Du kommer til at leve, sove, spise og bo på skolen. Dette giver dig ro og en chance til at arbejde med dig selv og fordybe dig 24 timer i døgnet. Skolen er et socialt miljø, hvor der altid er gang i den, hvis du har lyst. Har du brug for ro til at fordybe dig, er der også altid det. Atmosfæren på Højskolen er dynamisk og samlingen af studerende fra mange af verdens lande skaber det skønneste sted til læring. 

Samskabelse

Som studerende på Højskolen bliver du en aktiv del i dine medstuderendes liv og læring. Det forventes at du deler dine meninger og er åben for diskussioner, da dette skaber det bedste miljø til at lære i.