Lange Kurser | Arbejd Med Scenekunst → Læs mere her!

Vi tilbyder lange kurser inden for performance, musical, auteur og iscenesættelse samt scenekunst

Vil du arbejde med scenekunst? På Snoghøj støtter vi dig i at nå dine personlige mål – om det er optag på scenekunstskoler, direkte ud i en professionel karriere eller andre studier og jobs. 

På Højskolen Snoghøj får du mulighed for at arbejde med dine personlige læringsmål. Der findes ikke en bestemt opskrift, som man kan følge for at blive musical performer, skuespiller, instruktør eller dramatiker. En udvikling som scenekunstner er et 100% individuelt projekt. Og det er vores opgave løbende at designe den bedst mulige undervisning i forhold til din personlige udvikling.  

Vil du være skuespiller eller musicalperformer er vores basecamp i scenekunst helt sikkert noget for dig.

Vil du arbejde med iscenesættelse, manuskripter, lys, lyd og skabende scenekunst og fx. søge ind på iscenesættelse, scenograf eller dramatisk skrivekunst, så kig nærmere på Auteurlinjen

På vores culture & performance base camp får du en unik mulighed for at skue udad på verden alt imens du arbejder med scenekunst.

Hvis du mangler et par HF-enkeltfag kan vi hjælpe og støtte op omkring din akademiske læring i samarbejde med HF + VUC Fyn. Det vil sige, at du kan læse fjern undervisning på Højskolen Snoghøj og samtidig arbejde med skabende scenekunst! Du vil naturligvis få alt den støtte du har brug for blandt højskolens højtuddannede undervisere.

Du bliver en del af et kunstnerisk fællesskab, hvor alle arbejder med at udvikle scenekunst. 

Tilmeld dig i bjælken ude til højre.

Giv dig selv tid til  – at mærke hvem du er – og trykke den af i et skønt fællesskab!
Vi ses på Snoghøj!