Højskolen Snoghøj Skole IT Tag på teaterhøjskole! Se vores lange kurser - Højskolen Snoghøj

Lange Kurser

Teaterhøjskole med mange spændende linjer

Kast dig ud i din drøm og arbejd med scenekunst på vores teaterhøjskole!

På et langt kursus på Højskolen Snoghøj får du mulighed for at arbejde med dine personlige læringsmål.

Vil du starte på det nuværende hold, springe modigt ud i højskolelivet på teaterhøjskole og give den gas? Der er plads til dig, hvis du skulle have lyst til at starte nu!
Vi har kurser til mange forskellige lange kurser designet til at få dig til at rykke både fysisk og mentalt. Vil du være skuespiller eller stå på scenen i en musical er vores basecamp i scenekunst  helt sikker noget for dig. Vil du arbejde med manuskripter, lysopsætning og skabende scenekunst så overvej om ikke den spændende auteurlinje ikke er den rigtige? på vores culture & performance base camp får du et unik mulighed for at skue udad på verden alt imens du arbejder med scenekunst. Hvis du vil arbejde profesionnelt på en af Danmarks mest seriøst teaterhøjskoler, så har du fundet det rigtige sted.

Hvis du mangler et par HF-enkeltfag kan vi hjælpe og støtte op omkring din akademiske læring i samarbejde med HF + VUC Fyn. Det vil sige, at du kan læse fjernundervisning på Højskolen Snoghøj og samtidig arbejde med skabende scenekunst! Du vil naturligvis få alt den støtte du har brug for blandt højskolens højtuddannede undervisere. Vi har desuden en lille men intens linje der hjælper dig, hvis du har brug for ekstra støtte til at gennemføre grundskolens niende og tiende klassetrin. Vores kompetencelinjen er for dig der har brug for ekstra støtte og kærlighed til at komme i mål med din drøm om at gennemføre grundskolen. Du får desuden mulighed for at arbejde sammen med de mange kreative mennesker på skolen. Det vil opløfte om motivere dig endnu mere!

Næste ordinære optag er vores vinteroptag d. 6 Januar 2019

Du kan som udgangspunkt deltage i vores lange kurser det halve år du fylder 18. Typisk er de studerende på højskolens lange kurser mellem 18 og 25.

Giv dig selv tid til, at mærke hvem du egentlig er – og trykke den af.
Vi ses på Højskolen Snoghøj!

Tilmelding holdstart d. 6 Januar 2019