Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om at være kongelig operasangerinde v/Pernille Bruun

Praktisk info

Tidspunkt:
11. oktober 2023 kl. 19:30

Varighed:
1 time og 30 min

Pris:
50 kroner

Pernille Bruun er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har været fastansat i Det Kgl. Operakor siden 2000. Hun har modtaget Dansk Korforbunds Hæderspris, Musikanmelderringens Kunstnerpris og i 2017 også modtaget Kgl. Kammersanger Holger Bruusgaards Hæderslegat.

Pernille har desuden været et stort aktiv i Vokalgruppen Ars Nova såvel som Radiokoret. På det solistiske plan har hun indtaget forskellige roller som Pamina i Fredensborg Sommerteaters produktion af Tryllefløjten, Titelpartiet i Sven Hvidtfelts Den Lille Havfrue og Morgana i Alcina. Begge roller på Den Fynske Opera. Hun har desuden indtager en rolle i Sophie i Zimmermanns Weisse Rose på Den Anden Opera og senest Nedda i Bajadser med Opera I Provinsen. Blandt opgaverne på nationalscenen bør nævnes Grevinde Ceprano i Rigoletto og Cho-Cho San i verdenspremieren på John Frandsens I-K-O-N.

Pernille Bruun har opbygget en omfattende koncertvirksomhed overalt i landet og befinder sig lige godt hjemme inden for oratorie-repertoiret som i underholdningsindustrien. Således har hun medvirket med landsdelsorkestrene og udgør tillige en tredjedel af de populære Tre Kgl. Sopraner.

Vi er stolte af at kunne præsentere Pernille, der er en god ven af huset, for vores elever og udefrakommende gæster. Pernille vil fortælle om sit liv, vise billeder og måske endda synge et par sange i vores smukke kirkerum.

Praktisk info: 

Pris: 50 kroner – gratis for medlemmer af skolekredsen og medlemmer af elevforeningen. 

Kaffe og kage kan købes for 30 kroner efter arrangementet.

Detaljer

Dato:
11. oktober 2023
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Mette (offentlige arrangementer)
Email
mette@snoghoj.dk

Andet

Pris
50 kroner
Varighed
1 time og 30 min