Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

110 års fødselsdagsreception

Praktisk info

Tidspunkt:
4. november 2023 kl. 14:30

Varighed:
2 timer

Pris:
Alle er velkomne!

Til november er det 110 år siden, Højskolen Snoghøj første gang åbnede dørene på Ragnhild Meldolas fødselsdag den 5. november 1913, og I den anledning byder vi indenfor til reception med festtaler, underholdning og lidt godt til ganen!

Hovedtaler på dagen er Jesper Moesbøl, der må betegnes som et fyrtårn indenfor den danske højskolebevægelse. Jesper har været højskolelærer på Den Nordisk Europæiske højskole i Snoghøj, forstander for Ask Højskole og siden mangeårig tilsynsførende for kulturstyrelsen. Senest modtog Jesper højskolepædagogisk pris af FFD for sit lange virke for højskolerne i Danmark. Udover dette vil forstander Kim Røge tale og primært fortælle om tanker, drømme og visioner for fremtidens Snoghøj! Slutteligt skal vi selvfølgelig også have underholdning af højskolens elever og kor, der blandt andet vil synge skolens sang der blev forfattet af Niels Brunse med musik af tidligere forstander Torben Egeris ved Højskolen Snoghøjs 100 års jubilæum.

Vi håber at se mange, der har en aktie i Snoghøjs stolte historie, og som har lyst til at bidrage positivt til Snoghøjs videre liv i de næste 100 år.

Detaljer

Dato:
4. november 2023
Tidspunkt:
14:30 - 16:30
Pris:
Gratis

Arrangør

Mette (offentlige arrangementer)
E-mail
mette@snoghoj.dk

Andet

Pris
Alle er velkomne!
Varighed
2 timer