Corna og tilmelding

Søren Kierkegaard talte i hele sit forfatterskab om at vælge sig selv. Og det er netop, når vi vover at miste fodfæstet for en stund, at vi kommer lidt nærmere os selv, og livet begynder. Det sker for eksempel på et højskoleophold?! Men det kan være svært at finde modet til at følge sin lyst og tage på højskole i denne tid.

  • For hvad med økonomien, hvis højskolekurset ikke gennemføres?
  • Og hvad med smitterisiko, sygdom og sundhed?

Økonomi

Heldigvis lever vi i et fantastisk samfund, der både er rig på økonomi og solidaritet. Derfor har staten under de to nedlukninger, vi har været igennem, valgt også at holde hånden under højskolerne. Det betyder i praksis, at du som elev eller kursist på både skolens korte og lange kurser ikke skal betale for højskole, du ikke får!

  • Du kan derfor roligt melde dig til et af vores korte eller lange kurser.
  • Hvis vi på grund af nedlukning ikke gennemfører kurset, får du naturligvis dine penge igen!

Smitteforebyggelse

I forhold til smitteforebyggelse er vi efterhånden blevet mestre i at spritte af, gøre rent og sørge for, at både undervisning, pædagogisk samvær og måltider forløber på en måde, så vi lever op til alle sundhedsstyrelsens anbefalinger og de særregler, som er defineret af Folkehøjskolernes Forening i Danmark – FFD.

Vi glæder os til at se dig og sammen med dig skabe håb om, at verden rent faktisk går videre!


Hvis du er tvivl om noget, skal du ikke tøve med at kontakte skolen. Vi glæder os til at tale med dig og hjælpe dig med dine spørgsmål!

Du er også velkommen til at udfylde formularen ”Ring mig op”. Så har vi en mulighed for at sikre, at du får den i røret, der kan hjælpe dig bedst muligt.

Corona og rundvisninger

Rundvisning

En del af at vælge den rigtige højskole er ofte at komme på besøg og mærke ånden på stedet. Derfor er det også nærmest fast procedure, at vores kommende elever kommer forbi til en rundvisning, en samtale med en af højskolens lærere og ikke mindst samtaler med højskolens nuværende elever om alt fra faglighed til fester. Intet er som bekendt normalt lige nu – heller ikke hos os. For vi kan ikke vise dig Scenekunsthøjskolen, sådan som vi allerhelst vil. Vi mangler det vigtigste og det bedste, vi har: Vores elever!

Fysisk rundvisning

Du er fortsat velkommen til at komme forbi skolen til en rundvisning med forstander Kim Røge. Vi sørger selvfølgelig for god hygiejne i form af mundbind, afstand og grundig afspritning. I slutningen af rundvisningen tager vi en samtale, hvor vi sammen kan blive klogere på, om Scenekunsthøjskolen er noget for dig. Her tager vi vores forholdsregler på den måde, at vi sætter os i et af skolens gode, store lokaler med god udluftning.

Virtuel rundvisning

Alternativt er det bedste, vi kan tilbyde dig en virtuel rundvisning. Her laver vi en aftale over zoom, google meet, skype eller hvad du foretrækker. En af os går så en tur rundt på skolen og fortæller om undervisningslokaler, dagligstue, værelser med mere. Og ikke mindst får du – ligesom ved en almindelig rundvisning – mulighed for at spørge ind undervejs. Til sidst sætter vi os ”sammen– på afstand” til en samtale, hvor vi sammen kan blive klogere på, om Scenekunsthøjskolen kunne være noget for dig.

Du er velkommen til at skrive direkte til forstander Kim Røge på kim@snoghoj.dk ligesom du kan udfylde kontaktformularen ”Ring mig op”.

Vi glæder os til at se dig!

Du har mulighed for at se udvalgte billeder af skolen ved at klikke her