Højskolen Snoghøj Skole IT Musical og Skuespil · Kursus i musical eller skuespil · Højskolen Snoghøj

Musical og Skuespil

Følg dit talent!

Som studerende på Scenekunstlinjens Musical- og Skuespiller Basecamp får du mulighed for at udvikle dig i et professionelt scenekunstmiljø gennem solo- og fælles undervisning med de bedste danske og internationale lærere, samt i open stage, projekter, forestillinger og meget mere. Du kommer med til New York og ser top forestillinger og får undervisning af de bedste der selv har arbejdet med musical, teater og scenekunst det meste af deres liv. Snoghøj har et tæt samarbejde med Fredericia Musical Akademi, de øvrige afdelinger af Den Danske Scenekunstskole, samt internationale skoler.

Du og dine medstuderende vil arbejde med jeres fælles passion, nemlig scenekunst, musical og teater.  Vi gør alt for at sikre, at undervisningen du får på Højskolen Snoghøj er blandt de bedste i Danmark. Dette giver dig det bedste afsæt, uanset om du har lyst til at arbejde professionelt med teater eller om du bare synes det er en hyggelig hobby. Uanset hvad, vil du sørge for, at du får det den bedst mulige uddannelse i teater, musical, skuespil og scenekunst.

performance sang dans

Scenekunst_2

Vil du hellere instruere, skrive manuskripter, skabe scenografi, komponere musik og designe lys og lyd? Så tag lige et kig på vores auteur basecamp.

Hvis du vil søge ind på en af de scenekunstneriske skoler, får du den bedste og mest personlige forberedelse. Du kan også tage fx. HF-fag, mens du arbejder med de scenekunstneriske fag.

Du får blandt andet undervisning i:
​Sang, tale, musical teknik, dans, drama, performance, afspænding, auditiontræning, skuespil, improvisation, karakterarbejde, film, fysisk træning, musikteori, dramaturgi, produktion, lys- og lyd design, refleksion, filosofi, historie m.m.