Højskolen SnoghøjSkole ITMusical · Kursus i musical eller skuespil · Scenekunst Højskolen Snoghøj

Følg dit musicaltalent!

Som studerende på scenekunsthøjskolens linje for musical får du mulighed for at udvikle dig i et professionelt scenekunstmiljø gennem solo- og fælles undervisning med de bedste danske og internationale lærere, samt i open stage, projekter, forestillinger og meget mere. Du kommer med til New York og ser top forestillinger og får undervisning af de bedste der selv har arbejdet med musical, teater og scenekunst det meste af deres liv. På Snoghøj kan du forberede dig på optagelsesprøven på Fredericia Musical Akademi, de øvrige afdelinger af Den Danske Scenekunstskole, samt internationale skoler.

musicalsang til open stage

Fælles om musical

Du og dine medstuderende vil arbejde med jeres fælles passion, nemlig scenekunst, musical og teater.  Vi gør alt for at sikre, at undervisningen du får på Højskolen Snoghøj er blandt de bedste i Danmark. Dette giver dig det bedste afsæt, uanset om du har lyst til at arbejde professionelt med teater eller om du bare synes det er en hyggelig hobby. Uanset hvad, vil du sørge for, at du får det den bedst mulige uddannelse i teater, musical, skuespil og scenekunst.

Hvis du vil søge ind på en af de scenekunstneriske skoler, får du den bedste og mest personlige forberedelse. Du kan også tage fx. HF-fag, mens du arbejder med de scenekunstneriske fag.

Mange muligheder for scenekunst

Vil du hellere instruere, skrive manuskripter, skabe scenografi, komponere musik og designe lys og lyd? Så tag lige et kig på vores auteur basecamp. Du kan også give dig i kast med drømmen om at blive skuespiller på højskolen. Det er i virkeligheden kun din egen fantasi der sætter grænserne for hvor dit højskoleophold kan begive sig hen. Vi laver store produktioner flere gange på et semester, så dine muligheder er uanede!

Musicalperformer på scenekunsthøjskolen snoghøj

Det bliver du undervist i:

Du får verdensklasse undervisningen inden for følgede emner: sang, tale og kor – og hvis du ønsker, får du mulighed for at få solo sangundervisning én gang om ugen. Sangundervisningen foregår naturligvis med profesionelle og aktive musicaludøvere. Dans, drama og fysisk træning er vigtigt for en musicalperformer og du bliver blive undervist på næsten daglig basis i disse fag. Vi sørger også for, at din krop er i fuldstændig balance med undervisning i afspænding og stræk.
Du får også undervisning i brede emner som fleksion, filosofi og historie i forbindelse med blandt andet morgensamlinger. Vi benytter os fra tid til anden af internationale undervisere, så noget af undervisningen kan forekomme på engelsk. Dette er for at sikre den absolut bedste kvalitet og bedste undervisere!