Højskolen SnoghøjSkole ITMusical · Kursus i musical eller skuespil · Scenekunst Højskolen Snoghøj

Musical og Scenekunst

Følg dit talent!

Som studerende på scenekunsthøjskolens linje for musical får du mulighed for at udvikle dig i et professionelt scenekunstmiljø gennem solo- og fælles undervisning med de bedste danske og internationale lærere, samt i open stage, projekter, forestillinger og meget mere. Du kommer med til New York og ser top forestillinger og får undervisning af de bedste der selv har arbejdet med musical, teater og scenekunst det meste af deres liv. Snoghøj har et tæt samarbejde med Fredericia Musical Akademi, de øvrige afdelinger af Den Danske Scenekunstskole, samt internationale skoler.

musicalsang til open stage

Du og dine medstuderende vil arbejde med jeres fælles passion, nemlig scenekunst, musical og teater.  Vi gør alt for at sikre, at undervisningen du får på Højskolen Snoghøj er blandt de bedste i Danmark. Dette giver dig det bedste afsæt, uanset om du har lyst til at arbejde professionelt med teater eller om du bare synes det er en hyggelig hobby. Uanset hvad, vil du sørge for, at du får det den bedst mulige uddannelse i teater, musical, skuespil og scenekunst.

Vil du hellere instruere, skrive manuskripter, skabe scenografi, komponere musik og designe lys og lyd? Så tag lige et kig på vores auteur basecamp.

Hvis du vil søge ind på en af de scenekunstneriske skoler, får du den bedste og mest personlige forberedelse. Du kan også tage fx. HF-fag, mens du arbejder med de scenekunstneriske fag.

Musicalperformer på scenekunsthøjskolen snoghøj

Du får blandt andet undervisning i:
​Sang, tale, musical teknik, dans, drama, performance, afspænding, auditiontræning, skuespil, improvisation, karakterarbejde, film, fysisk træning, musikteori, dramaturgi, produktion, lys- og lyd design, refleksion, filosofi, historie m.m.