Sådan bor du

Vi gør meget ud af, at højskolen skal føles som dit hjem i den tid, du er hos os. Og det er nok de færreste af os, der kommer til at bo med udsigt til egen sø eller Lillebælt. På Snoghøj har du chancen! 

Du bliver som udgangspunkt indkvarteret på tomandsværelser sammen med en anden elev, der taler samme modersmål som dig selv. At gå på højskole er lig med at møde nye indtryk hver dag og ikke mindst at møde mennesker fra alle dele af verden. Derfor er det efter vores erfaring rart, at man har en person, som man kan vende dagen med på sit eget modersmål. 

Der er også en del af vores elever, der vælger at bo på enkeltværelse. Det er helt fint! Det vigtigste er i virkeligheden, at du gennem dit højskoleophold lærer at tage ansvar for – og kommunikere – hvordan du trives bedst. Og her er et enkeltværelse, hvor man i slutningen af dagen kan trække sig tilbage for sig selv en god idé for nogle af vores elever.

Husk – der er ikke en rigtig og forkert måde at være på højskole på. Der er kun din måde, og den finder du sammen med os andre i et fællesskab præget af rummelighed og respekt.