Pitstop på højskole

En højskole er tit blevet kaldt ”skolen for livet”. I det ligger der, at en højskole er en skole, der ikke har eksaminer, læseplaner og kvantitative læringsmål. Grundtvig, der var idémand til de danske højskoler sagde det meget godt: “Den har aldrig levet, som klog på det er blevet, han ej først havde kær.” Med andre ord starter al sand læring i lysten til – og passionen for det, man elsker. Men som moderne menneske kan det ofte være svært at finde ind til, hvad man har mest lyst til. Samtidig har vi alle fået at vide, at vi skal vælge vores ”drømmeuddannelse” og senere ”drømmejob”. Paradokset er til at få øje på. Og chancen for at man kan gå og føle sig forkert er nærliggende. Her kan et højskoleophold ofte udvirke mirakler.

pitstop højskole
Pitstop på Højskolen Snoghøj

På Scenekunsthøjskolen Snoghøj giver vi dig derfor med et ”pitstop” muligheden for at stoppe op, tage et hvil og mærke dig selv, inden du fortsætter på livets, uddannelseslivets og arbejdslivets vej. Det er et særligt tilrettelagt forløb, som du kan kombinere med skolens forskellige linjer i musical, skuespil eller PPA , og hvor du enten kan tage helt orlov fra din videregående uddannelse eller læse nogle få ETCS point, mens du er hos os.

Hvis du er interesseret i at høre mere om ordningen skal du kontakte skolen eller skolens forstander Kim Røge direkte.

Se Højskoleforeningens flyer om Pitstop

Særligt om Pitstop

Pitstop kan kombineres med alle skolens linjer:

Pris

Ved pitstop får du 500 kr. rabat på den normale ugepris på 1650 kr.

Bemærk: Der er et begrænset optag på pitstop-ordningen hvert semester. Det er derfor vigtigt du kontakter os, hvis du ansøger om pitstop.