Maria Skuladottir

Maria Skuladottir er oprindeligt uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet. Efter endt uddannelse arbejdede Maria i en årrække som freelance musicalperformer, inden hun blev en fast del af Fredericia Teaters ensemble. Her har hun i en årrække spillet hovedroller i en lang række musicals – lige fra ”Last Five Years” til megamusicals som ”Tarzan” og ”Shubidua the Musical”. 

Sideløbende med sit virke på scenen har Maria taget en efteruddannelse som sangunderviser fra det anerkendte ”Klaus Møller Voice Studio”. Maria er derfor efterhånden også en erfaren underviser og vocalcoach, der arbejder på alt fra teaterproduktioner og talentskoler til højskoler – og heldigvis også hos os på Scenekunsthøjskolen Snoghøj. 

Maria er først og sidst en underviser og et menneske, der sætter en ære i at hjælpe dig et skridt videre på vejen – uanset hvad dit udgangspunkt og dine mål er. 

Derudover udmærker Maria sig ved – på egen krop og sjæl – at vide, hvordan det er at stå på scenen og skulle præstere foran publikum. Marias unikke blanding af mange års erfaring som udøvende kunstner – kombineret med efterfølgende uddannelse og erfaring som underviser – gør hende til den helt rette højskolelærer på Scenekunsthøjskolen Snoghøj!

Underviser i: 

  • Solosang