Eva Maria Zacho 

Eva Maria Zacho er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1983. Siden da har hun arbejdet som skuespiller både på film og på et væld af teaterproduktioner rundt omkring i det ganske land.

Ved siden af sit virke som udøvende skuespiller har Eva Maria altid beskæftiget sig med undervisning og instruktion. I den forbindelse har Eva Maria blandt andet de seneste 15 år været tilknyttet Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet som studielektor i drama.

Som udøvende kunstner arbejder Eva Maria i dag mest med udviklingen af ny dansk dramatik – både som dramaturg og instruktør – og ikke mindst i samarbejde med landets dygtigste dramatikere. Oprindeligt studerede Eva Maria da også dramaturgi. Og netop hendes brede viden om skuespillerfaget og hendes dybe interesse i menneskelivet i øvrigt gør hende til den ideelle højskolelærer på Scenekunsthøjskolen! 

Hos Eva Maria kommer du i hænderne på en meget erfaren skuespiller, instruktør og underviser, der både brænder for at arbejde med klassikerne i undervisningsmæssig sammenhæng, og som samtidig har sin nysgerrighed for nyt materiale i behold. 

Eva Maria er en kærlig og nærværende højskolelærer, der formår at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt rum og samarbejde – båret af humor og menneskelighed.

Underviser i:

  • Improvisation 
  • Monolog/dialog