Højskolen SnoghøjSkole ITHF-fag & Scenekunst – Scenekunst Højskolen Snoghøj

HF-fag og scenekunst

Intensiv læring i dansk og matematik
Som noget nyt tilbyder vi intensive læringsforløb både som sommerkurser på 3 uger samt indlagt i vores lange forløb. Har du brug for f.eks. samfundsfag eller religion så tilbyder vi også hf fag i forbindelse med dit højskoleophold.

Tag HF-fag mens du er på højskole
Tag de eksaminer du mangler i en kunstnerisk og kreativ ramme. Undervisningen er bl.a. baseret på e-læring og pensum i samarbejde med VUC, så du kan vælge at gå til eksamen i fag på niveauerne G, D, FVU og HF-enkeltfag. Vi kan også støtte dig, hvis du er gået kold på en bachelor eller lignende.

Vi arbejder sammen med HF + VUC på Fyn om at udbyde fjernundervisning. Du følger undervisningen over nettet i din fritid, mens du samtidig er på Højskole. Vores højskolelærere støtter dig med alt den hjælp og vejledning, du eventuelt skulle have brug for. Lærene har alt fra almindelige læreruddannelser til universitetsgrader, så du er i sikre hænder hele vejen rundt.  

De kunstneriske fag består af blandt andet drama, improvisation, sang, dans, fysiodramatik og refleksion. Desuden tilbyder vi en bred vifte af valgfag både i og udenfor skoletiden.

Linjen blev oprettet i august 2010, da mange unge ikke oplever, at det nuværende uddannelsessystem passer til dem. I samarbejde med VUC og kommunerne rundt om i landet, har mange fået lyst til læse videre efter deres højskoleophold. 

Vi formidler desuden praktik i samarbejde med lokale virksomheder. 

Et eller flere HF fag kan kombineres med et af vores andre lange kurser. Se listen over udbudte HF-fag her

tag hf fag mens du arbejder med scenekunst