Intensiv dansk og matematik – eller måske HF?

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? 

  • Måske er du droppet ud af din uddannelse? 
  • Eller måske er dine karakterer fra 9. klasse ikke helt tilstrækkelige til at komme på HF eller en anden uddannelse, du ønsker dig? 
  • Måske mangler du at supplere med et enkelt eller flere HF-fag for at komme ind på den videregående uddannelse, du drømmer om? 

Under alle omstændigheder kan vi hjælpe dig! Og du kan forbedre dine formelle, boglige kompetencer på Højskolen Snoghøj. 

  • Vi er en del af højskolernes tilbud om ”intensiv dansk og matematik”
  • Og vi har mulighed for at facilitere HF fag over fjernundervisning.
  • Hvis du ikke har færdiggjort en ungdomsuddannelse, har du mulighed for at få tilknyttet en af vores personlige mentorer, så du kommer ud fra højskolen med en plan for din fremtid.  
  • Men vigtigst af alt møder du hele tiden voksne, der gerne vil tale med dig om din fremtid over en kop kaffe på en aften- eller weekendvagt. 

Dine ”uddannelsesvalgfag” ligger som en del af valgfagsblokken. På den måde går du ikke glip af linjefag, og på den måde sikrer vi os, at du stadig er et fuldgyldigt medlem af højskoleflokken! Det er faktisk ofte dette, der gør forskellen! For når man trives og har det godt, følger karakterer ofte efter af sig selv!  

Bonusinfo: Ring eller skriv til skolens kontor på telefon 76241530 eller på info@snoghoj.dk. Du kan også bare skrive direkte til Casper på casper@snoghoj.dk – Casper er projektleder for ”intensiv dansk og matematik”, ligesom Casper ved alt om HF fag. Casper er også skolens mentorkoordinator, så med ham er du i rette hænder. 

Sådan har andre oplevet forløbet

Trine kom ind på drømmeuddannelsen

“Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bestå matematik. Det var bare totalt nødvendigt, hvis jeg skulle ind på uddannelsen som SOSU-assistent. Men på kun 6 mdr. bestod jeg FVU1 og FVU2 og kunne derfor starte på min drømmeuddannelse.”

Mads fik folkeskolens afgangsprøve

“Jeg fik aldrig rigtigt noget ud af folkeskolen. Da jeg startede på Snoghøj, blev der taget udgangspunkt i hvordan jeg lærer bedst. Og jeg fandt endda ud af at jeg kan synge! Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg i sommeren 2019 fik min afgangsprøve, og da jeg efterfølgende blev optaget på mekanikeruddannelsen.”