Yoga · Scenekunsthøjskolen Snoghøj

Yoga sommerkursus med Yoga Collective

Start 18.07.21
Slut 24.07.21

Tag med på en berigende rejse ind i yogaens mange landskaber, med dette sommerkursus i yoga. Nadia og Maia fra Yoga Collective vil i denne uge guide dig gennem både flow yoga og blid yoga, samt forkæle dig med nærende yin yoga. På rejsen vil du opleve yogaens unikke evne til få dig til at ”lande i kroppen”, til at frigøre spændinger og få krop og sind til at slappe af. Samtidig er det naturskønne område omkring Lillebælt ideel til mindfulness og afslapning – det perfekte pusterum.
Yogafilosofi, meditation og vejrtrækningsøvelser er også en naturlig del af programmet.
Ugen krydres med morgensamlinger, højskolesang, fælles foredrag og andre klassiske højskoleaktiviteter.

Mød underviserne

yoga sommerkursus på snoghøj

Maia Jensen

For mig er yoga en livslang rejse. Yoga er selv-undersøgelse, kropsbevidsthed og -fortrolighed og selvomsorg – og der er altid et lag mere, man kan altid gå dybere. Gennem yoga bliver vi fortrolige med vores krops intelligens, og først når vi bringer vores fokus ned i kroppen, kan vi fuldt ud opleve, hvem vi er.

For mig er yoga også lig med livsglæde. Yoga giver mig både mental og fysisk styrke og hjælper mig til at håndtere livet med alle dets aspekter.

Min største inspiration kommer fra Tara Judelle (Embodied Flow) og Lisa Petersen – begge er inspireret af bl.a. body mind centering, og Birgitte Gorm Hansen (Dynamic Yoga).

På mine hathaklasser har jeg fokus på grounding, på fundamentet, fordi jordforbindelse er væsentlig for, at vi kan mærke os selv i vores krop. Jeg kan godt lide at nørde lidt teknik og anatomi og på den måde øge kropsbevidstheden og fortroligheden med kroppen.

I vinyasa har jeg fokus på flowet, på åndedrættet og overgangene imellem stillinger. Og man kan godt forvente at få sved på panden.

Når jeg underviser yin og blid yoga er der fokus på selvomsorg og den indre oplevelse.

Nadia Lunn

Når jeg underviser vil jeg hellere have at, at yogastillingerne føles gode i din krop, end at du ligner en bestemt form, der matcher et billede i en bog. Gennem klasserne undersøger vi hvad der fungerer bedst, og du lærer at mærke om din krop siger ‘ja-tak’ eller ‘nej-tak’, til det vi laver. Som underviser sætter jeg pris på, at du tror mere på din krop end på mig.

Jeg er utrolig inspireret af yogalærere som Birgitte Gorm Hansen, Ateeka (somatic yoga) og Joe Barnett (yin yoga).


I samme uge finder et kurus i havkajak sted

Pris
Dobbeltværelse: kr. 3950/ €530

Enkeltværelse: kr. 4450/ €600

Betaling
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380