Yoga Kurser | Et kursus for både øvet & nybegyndere → Se nu

Velkommen til Yoga sommerkursus med Shanti Grann

OBS: KURSET ER FYLDT. VENTELISTE!

Kurset er for dig!
Dig der er ny til yoga, dig der har dyrket masser af yoga, og dig der befinder dig et sted midt i mellem. Uanset din tidligere erfaring vil der være noget at hente i løbet af ugen her. Både i form af kropslig bevidsthed, styrke, afspændt ro til nervesystemet, meditativ dybde og lidt til den tænkende hjerne.

Vi kommer i løbet af ugen til at arbejde med forskellige former for yoga; fra Restorativ Yoga (yogastillinger understøttet af puder og tæpper til dyb restitution) over sansebaseret mere intuitiv bevægelse (yogaSOMATICS) til Styrkende Flow Yoga (vinyasa).
Vi vil lære og fordybe os i forskellige åndedrætsteknikker (pranayama) og meditationsformer. Og selvfølgelig skal vi have dejlige lange dybdeafspændinger til dyb hvile.
Der vil være bevægelse og dynamik, der vil være stille fordybende stræk og rigtig god tid til at være med dig – præcis som du er i det givne øjeblik.
Du er velkommen på kurset præcis som du er, og jeg vil så vidt muligt tilpasse undervisningen til deltagerne, og tage udgangspunkt i hvad der er behøvet og nærende.

Som en naturlig del af undervisningen indgår viden om hvordan de forskellige dele af en yogapraksis virker og hvordan vi kan bruge det, også i hverdagene.
Desuden indgår af og til brugen af æteriske olier, da det er min erfaring at disse understøtter en yogapraksis virkelig fint i forhold til at støtte op om forskellige emotioner. (Har du det svært med dufte, så fortæl mig det gerne på forhånd, og vi finder ud af det.)

Start 18.07.21
Slut 24.07.21

Mød underviseren

Mit navn er Shanti Grann, og jeg ejer Shanti Yoga Studio, som ligger i Grenaa på Djursland. Ud over mine ugenlige klasser her afholder jeg jævnligt weekend workshops samt retreats i Danmark med yoga og meditation.

Jeg er 41 år, har selv dyrket yoga i 20 år og undervist siden 2009.
Jeg har over 1000 timers uddannelse inden for forskellige yogatraditioner, herunder traditionel hatha og meditation, Vinyasa (flow), Restorativ Yoga og yogaSOMATICS. Lige nu er jeg i gang med en uddannelse i Somatic Bodywork hos Ateeka.
Derudover er min undervisning og praksis inspireret af forskellige andre lærere og traditioner, blandt andet mindfulness og yin yoga. Jeg tror på at tilpasse undervisningen til dagen og deltagerne fremfor at underlægge deltagerne en fast tradition eller dagsorden.

Min tilgang til yogaen er i høj grad sansebaseret og med stor respekt for hvor vi hver især befinder os i øjeblikket – både kropsligt, mentalt og åndeligt. Jeg mener at yoga er en individuel oplevelse, og har stor tiltro til kroppens egen intelligens. Derfor er der i min undervisning stor vægt på at vi hver især lærer at mærke og respektere os selv som hele mennesker. I praksis betyder det at vi møder kroppen og den mentale tilstand, der hvor den er i hvert givent øjeblik. Alt og alle er velkomne på mine yogaklasser.

Læs mere om mig og min undervisning på her


I samme uge finder et kurus i havkajak sted

Pris
Dobbeltværelse: kr. 3950/ €530

Enkeltværelse: kr. 4450/ €600

[Valgfri] Linnedpakke: kr. 75/ €10

Betaling
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380