Stand up paddle (venteliste)

Praktisk info

Ankomst
Søndag fra kl. 15 – 17 (op til ugen)

Afrejse
Lørdag kl. 10.00

Pris
kr. 4.400 / €590

Se mere information i bunden af siden

Kort om kurset

I år er SUP en del af kurset "Krop, hånd og ånd", hvor der også er vandring og yoga & meditation. 

Vi er så heldige, at Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største marine naturpark, ligger lige udenfor døren ved Danmarks smukkest beliggende højskole i Snoghøj. Dette danner rammen for en uge, hvor vi mest skal lege og bevæge os oven på vandet, mens vi står op og padler. Stand up paddle, som det hedder i folkemunde er for alle, både dig, der er øvet, og dig, der aldrig har prøvet det før. 

Skolen stiller følgende udstyr til rådighed: SUP-board, pagaj, neoprensko, neopren-overalls og redningsvest.

Fagligt

Højskolen er vores base, og Lillebælts typografi gør, at vi kan komme i ud i roligt vand til hver en tid.  

Stand Up Paddling (SUP) er en populær og alsidig aktivitet, der kan dyrkes i mange forskellige vind- og vandforhold og på mange forskellige niveauer. Man kan nyde omgivelserne på en hyggetur på fladt vand, tage ud på en mere krævende træningstur eller tage en sjov tur i bølgerne ved kysten eller på en hæsblæsende ”downwind” med vinden og bølgerne i ryggen.

Mulighederne er mange – selv for begyndere. SUP er en sjov og alsidig aktivitet. Det er en rigtig god motionsform, der har effekt på såvel konditionen som core-muskulaturen, og det er en fantastisk måde at udforske og opleve naturen på.

Er du begynder, bliver du introducere for Stand Up Paddling fra bunden i trygge rammer, og du får et solidt fundament for videre sejlads. Har du allerede stiftet bekendtskab med de grundlæggende teknikker, er der mulighed for at arbejde videre med og forbedre SUP-færdighederne. Vi arbejder med praktiske såvel som teoretiske færdigheder, så du bliver klædt på til at færdes fortroligt og sikkert på vandet og selv at planlægge dine ture.

Vi laver forskellige øvelser og aktiviteter, hvor vi bl.a. arbejder med:

 • opstigning

 • redning

 • balance

 • retningskontrol

 • fremadpadling

 • kantning

 • fejetag

 • forror

 • støttetag

 • sideforflytning

 • pivot turn

Herudover vil der også være tursejlads, hvor vi kommer ud og oplever naturen og afprøver færdighederne. Udover undervisning i SUP vil ugen byde på spændende højskoleoplevelser, morgensamling, foredrag, højskolesang, fællesskab og højt humør.

Undervisere

Underviser
Lise Joern

Lise Joern er ph.d. i idræt og i gang med en friluftsvejlederuddannelse. Hun er uddannet instruktør fra forbundet Surf & SUP Danmark, og arbejder især med formidling af natur og kultur gennem forskellige friluftsaktiviteter. Lise har indsigt i utallige friluftsaktiviteter, og laver foruden SUP også havkajak og træklatring på Snoghøj. Lise har årelang erfaring fra forskningsverden i idræt, som hun kombinerer med en praktisk indsigt i at være i naturen på mange forskellige måder. 

Forstander
Kim Røge

Kim Røge er højskolens forstander og er oprindeligt uddannet musicalperformer, inden han kom ind i den frie skoleverden. Siden da er det grundtvigske gået i blodet af Kim, og han befinder sig særdeles godt i en foredragssal med levende ord i sang og tale. En af Kims store kæpheste er, at det rationelle, logiske og nøgterne sprog har taget over i vores moderne verden – også når det gælder den måde, vi taler om mennesker på. Modsætningen til dette kan vi eksempelvis opleve, når vi synger sammen og pludselig forstår os selv på en ny måde. Her forstår vi pludselig ikke med den kolde fornuft – men med det varme hjerte. Og dermed bliver vi med det poetiske sprog i sangene skrevet ind i en større fortælling og den kultur og historie, der er vores.

Undervisningssprog

Dansk

Skema (med forbehold for ændringer)

priser

Når du har tilmeldt dig et kort kursus, modtager du umiddelbart efter en bekræftelse med oplysninger om betaling og den videre proces op mod dit ophold hos os.

Det er en god idé at sikre sig, at mails fra info@snoghoj.dk ikke ryger i dit spamfilter, da det er fra denne mail, vi kommunikerer med dig.

Dobbeltværelse: kr. 4400/ €590

Enkeltværelse: kr. 5150/ €690

[Valgfri] Linnedpakke: kr. 75/ €10

om betaling

Når du har betalt dit depositum, er du sikret din plads på kurset. Restbeløbet forfalder til betaling 6 uger før kursusstart, når du modtager dit velkomstbrev.

Depositum pr. pers. kr. 1250/€170
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

Betaling DKK

​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling EURO

​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380