Lær at danse Salsa | Sommerkursus på Snoghøj → Besøg os nu

Salsakursus for alle!

OBS: KURSET ER UDSOLGT – VENTELISTE

Start 25.07.21
Slut 31.07.21

Har du altid drømt om at lære at danse salsa, men manglet modet? … eller har du danset i et stykke tid og trænger til flere lækkerier? Så er dette kursus det rette for dig!

Salsa på flere niveauer

På 2 niveauer, i trygge rammer og under kyndig vejledning udforsker du de forførende trin og får rytmen og kropsarbejdet helt ind under huden. 
Vi arbejder med trinmønstre, kropsbevidsthed, musikforståelse, fællesskabet i dansen (både det personlige og relationelle) og ikke mindst passion og humor, hvilket er kendetegnende for de to undervisere: Lene bruun Kristiansen (begyndere) og Jeppe Laurits (letøvet +)

Et salsakursus for alle

Udover salsa berører vi en række andre cubanske danse som Reggaeton, Bachata, Cha cha cha, Afro og Salsa Suelta. De nævnte danse undervises på et fælles niveau. Salsaen undervises på 2 niveauer.

Som ”begynder” kræver kurset ingen forudsætninger, så længe du har lyst til at bevæge dig. Vi tager på holdene udgangspunkt i deltagernes forskellige niveauer, så vi sammen kan have en fantastisk og ikke mindst danseglad uge.

Du vil desuden, i fællesskab med de andre kursister på højskolen, få mulighed for at deltage i danserelateret morgen-styrketræning, aftenforedrag og fællessang, sauna og bålhygge, badning og bådtur i Lillebælt samt gåtur over den gamle Lillebæltsbro. Gå heller ikke glip af ”den daglige, klassiske morgensamling,” som afholdes af vores skønne og passionerede højskolelærere.

I løbet af ugen holder vi Latin-Night med romsmagning og en stor afslutningsfest, hvor vi fester med de andre kursister.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig med en dansepartner på dette kursus – bare kom som du er! (du må dog meget gerne hive fat i dine venner – især de mandlige ;-))

Om din danseinstruktør:

Lene Bruun Kristiansen har over 20 års erfaring i at undervise i bevægelse, musik og dans, så man er i trygge danserammer hos Lene. Udover at være fast lærer på Højskolen Snoghøj er Lene salsainstruktør hos Salsa Clave i Århus. Med sin musiske tilgang til dansen og store sociale og pædagogiske færdigheder skaber Lene et trygt, legende og afslappet miljø, hvor danseglæden kan udfolde sig. Under sin uddannelse på konservatoriet til Almen Musiklærer stiftede Lene første gang kendskab til den Afro-Cubanske dans og musik. Lene var solgt på stedet, og det blev starten på et liv fyldt med salsa, rejser til Cuba for at studere dansen og kulturen, master classes, privatundervisning og masser af svedige timer på dansegulvet.

Når Jeppe Laurits underviser er leg og sprudlende energi nøgleordene. De seneste 14 år har Jeppe lært fra sig af sin legende cubanske stil indenfor Salsa, Son, Rumba, Cha cha cha og Rueda de casino. 

Jeppe trådte sine salsasko i Salsa Clave i Aarhus, blev underviser og har siden afholdt et væld af workshops i hele landet. Nu er han aktiv med egen salsaskole – Salsamente.dk.

Jeppes formidling af dansen er karakteriseret ved en rigtig god pædagogik og øje for tekniske detaljer, der gør dansen lettere, sjovere og mere udtryksfuld. Jeppe har en særlig kærlighed til det kropslige arbejde i dansen, der får den cubanske dans til at sprudle af energi. Den form for kropslig bevidsthed er guld værd i enhver form for pardans.

Jeppe er også passioneret musiker, hvilket gør hans dansestil og formidling utrolig musikalsk og lækker – præcisionen er helt i top.

Tag på sommerhøjskole og dyrk din passion for dans!

Er dans ikke lige sagen? Så tjek vores andre spændende korte sommerkurser


Pris
Dobbeltværelse: kr. 3950/ €530

Enkeltværelse: kr. 4450/ €600

[Valgfri] Linnedpakke: kr. 75/ €10

Betaling
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380