Højskolen SnoghøjSkole ITSalsa og cubanske danse – Scenekunst Højskolen Snoghøj

Salsakursus for alle!

Start 19.07.20
Slut 25.07.20

Har du altid drømt om at lære at danse salsa, men manglet modet? Så er dette kursus det rette for dig. I trygge rammer og under kyndig vejledning får du lært de forførende trin, og du får rytmen helt ind i kroppen. Vi arbejder med de basale trinmønstre, musikforståelse, kropsbevidsthed, der kulminerer i  ren danseglæde! 

Et salsakursus for alle

Vi har også fokus på passion, leg og sjov igennem dansen. Udover salsa kommer vi igennem en række cubanske danse som merengue, bachata og cha cha cha. Kurset kræver ingen forudsætninger, så længe du har lyst til at bevæge dig. 

Vi tager udgangspunkt i deltagernes forskellige niveauer, så vi sammen kan have en fantastisk og ikke mindst danseglad uge. Du vil desuden få mulighed for at få danserelateret styrketræning, aftenforedrag, deltage i morgenyoga, fællessang, saunagus og bålhygge. Og for dem der har lyst, er der bådtur på Lillebælt.

I løbet af ugen holder vi latin-night med romsmagning og en stor afslutningsfest, hvor vi fester med de andre kursister. Sideløbende med salsakurset udbyder vi også havkajak samt yoga og mindfulness. 

Det er ikke nødvendigt at have en dansepartner på dette kursus – bare kom som du er!

Om din danseinstruktør:

Lene Bruun Kristiansen har over 20 års erfaring i at undervise i bevægelse, musik og dans, så man er i trygge danserammer hos Lene. Udover at være fast lærer på Højskolen Snoghøj er Lene salsainstruktør hos Salsa Clave i Århus. Med sin musiske tilgang til dansen og store sociale og pædagogiske færdigheder skaber Lene et trygt, legende og afslappet miljø, hvor danseglæden kan udfolde sig. Under sin uddannelse på konservatoriet til Almen Musiklærer stiftede Lene første gang kendskab til den Afro-Cubanske dans og musik. Lene var solgt på stedet, og det blev starten på et liv fyldt med salsa, rejser til Cuba for at studere dansen og kulturen, master classes, privatundervisning og masser af svedige timer på dansegulvet.

Tag på sommerhøjskole og dyrk din passion for dans!

Er dans ikke lige sagen? Så tjek vores andre spændende korte sommerkurser

Pris
Dobbeltværelse: kr. 3000/ €400

Enkeltværelse: kr. 3500/ €470

Betaling
Tilmeldingen er gældende når vi har modtaget depositum.
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380