16.06 – 22.06.19 Portrætmaleri

Brug en uge i Snoghøjs skønne omgivelser med lærred og pensel, og bliv introduceret til portrætmaleriets mange muligheder.

Moderne portrætter ligner ikke altid modellerne, men det kommer de til, sagde Picasso.

Vi arbejder i krydsfeltet mellem rum, bevægelse og billede, og følger processen fra skitse til portræt. Vi fokuserer i denne uge især på selvportrættet, og lader os inspirere af en række forskellige kunstnere. Vi tager på udflugt på et af de lokale museer og henter inspiration. Du kan arbejde i olie eller akryl, men behøver ikke at have erfaringer med at male for at kunne deltage. 

Materialer i form af et lærred, skitseblok, blyanter, pensler og maling er inkluderet i kursusprisen. Øvrige materialer kan tilkøbes.

I løbet af ugen vil der desuden være mulighed for at deltage i gåture, havbade, fællessang, foredrag, kunsthistorie og meget mere i Snoghøjs skønne landskab ved hav og skov!

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot lyst og interesse!

Underviser på kurset er Hannah Spliid uddannet på Danmarks Designskole. Hannah arbejder som scenograf, scenografi- og kunstlærer.

Pris
Dobbeltværelse: kr. 3000

Enkeltværelse: kr. 3500


Praktisk info
Skolen rummer enkelt- og dobbeltværelser, trådløst internet, egen park & strand med badebro, sauna, mulighed for vegetar- og specialkost, håndvask på alle værelser og brusere på gangene. Bussen kører lige til døren, der er udsigt fra spisesalen til det skønne Lillebælt, hvorfra vi engang imellem ser hovedet af legende marsvin dukke op. Vi har dyne og pude, og du kan selv medbringe linned eller bestille det hos os til 75 kr. inkl. 2 håndklæder.


Betaling
Tilmeldingen er gældende når vi har modtaget depositum.
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150 
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​