Højskolen SnoghøjSkole ITIntensivt dansk og matematik · Scenekunst Højskolen Snoghøj

23 uger med intensivt dansk og matematik

Klar til uddannelse? Bliv det på Snoghøj!

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Vil du blive klar til at tage 9. klasses eksamen? Eller er dine karakter fra 9. klasse ikke helt tilstrækkelige til at komme på lige netop den uddannelse, du drømmer om? Så brug disse intensive uger på at blive bedre.

Vi tilbyder 23 ugers intensiv og underholdende undervisning i dansk og matematik, samt en masse sjove, kreative fag, hvor du sammen med en lille gruppe af andre unge, vil få en masse gode oplevelser.

Efter undervisningen bliver der tid til at slappe af, spille bold, bade, sejle kajak, fiske, tage en tur i vores motorbåd, hygge ved bålet med snobrød, spille musik, ture ud af huset og meget mere.

Når du starter her på Snoghøj, vil du møde din vejleder, som vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal efter dit højskoleophold, søge ind på uddannelser m.m.

Vi optager elever fra 17,5 år. Er du under 18, så klik her

På skolen bor du på hyggelige dobbeltværelser. Vi regnes for at være Danmarks smukkeste højskole med udsigt lige ned til Lillebælt med badebro og sauna. Vi har masser af natur omkring os, og et skønt søområde omgivet af skove. Bussen holder lige uden for døren, så det er nemt at komme til Kolding, Vejle og Odense herfra.

Om vores fag:

Dansk: Vi arbejder med mundtlig og skriftlig dansk, bøjninger og grammatik med udgangspunkt i det niveau, den enkelte elev har.

Matematik: Vi arbejder med de grundlæggende emner som talforståelse, regnearter, brøker, procent og geometri med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau.

For både dansk og matematik vil der være en afklaring af niveau både ved opstart og afslutning.

Medborgerskab: Der arbejdes med demokrati og ansvar, grupper og fællesskaber og kommunikation med offentlige myndigheder. Med udgangspunkt i den enkelte elev tilbydes støtte til øvelser i ændret livsstil eller social adfærd.

Fysisk træning og boldspil: Vi arbejder med alt, hvad kroppen kan, hvordan vi kan bevæge den og udtrykke os med kroppen. Vi har en stor multisal, som vi også bruger til alverdens boldspil. Vi arbejder med kunstneriske processer, der kan hjælpe og træne dig i at gå til eksamen.

Udflugter: Vi tager på ture sammen og besøger nogle sjove, spændende steder.

Pris
Dobbeltværelse: 1.000 ,- kr. pr. uge. 
Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​