Højskolen Snoghøj Skole IT Sang, Kor & Performance - Familiekursus på Højskolen Snoghøj

23.06 – 29.06.19 Sang, kor & performance 

​Har du lyst til at bruge en uge i din sommerferie på at synge hjertet ud sammen med andre sang- og sommerglade mennesker, i de smukkeste omgivelser lige ned til Lillebælt?

Kom på Højskolen Snoghøj til en skøn sang- og koroplevelse. Kurset henvender sig til alle med en lyst til at synge sammen. På kurset vil vi arbejde med stemmetræning, fede korarrangementer og performance. Det er glæden ved at synge, der er i højsædet, og der lægges vægt på nydelse og sjov i en afslappet atmosfære i fællesskab med andre sangglade kursister.
Sideløbende med dette kursus, vil der være kursus i yoga og dykning. Så der er mulighed for at deltage i morgenyoga for alle!
Der vil være en masse sang fra Højskolesangbogen, bålhygge, snobrød, saunagus og andre fælles aktiviteter med de andre kursister. Snoghøjs beliggenhed lige ned til vandet giver også god mulighed for kajakpolo, gåture og badeture. 

 

Om underviserne:

Kirstine Kjærulff Ravn er uddannet cand. mus. pæd. fra Det Jyske Musikkonservatorium med bl.a. korledelse som hovedfag, hvor hun bl.a. har studeret ved Jim Daus, Morten Kjær, Malene Rigtrup, Rie Larsen og Jens Johansen. Hun har været korleder siden hun som 18-årig fik sit første kor.

Kirstine er fast timelærer på Højskolen Snoghøj i kor og teori- og hørelære. Derudover er hun ansat på Den Kreative Skole i Fredericia hvor hun har spire-, børne-, junior-, ungdoms- og talentkor, samt ensemblesang med talenteleverne på musicallinjen. Kirstine er desuden assisterende korleder i Lyng Kirke.
Ved siden af sit virke som fuldtidsmusikunderviser spiller hun selv trækbasun i bandet “Blood Sweat Drum + Bass og danser.
“Jeg er vokset op med kor og elsker det fællesskab, der er omkring korsang. I mit arbejde med kor fokuserer jeg på den fælles klang, feeling og intonation.”

 

Lene Bruun er Almen Musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorie i Århus. Lene har i mange undervist i rytmik, stomp og bevægelse. 
Lene har været ansat på Højskolen Snoghøj i 5 år, og underviser i kor, rytmik, dramatik, rytmik og er samtidig en fremragende danser og danselærer. Hendes hjerte brænder for den afro-cubanske kulturs sammensmeltede tradition af rytme, bevægelse og musik. Genremæssigt spænder hun bredt fra pop, soul, gospel og over verdensmusik.

 


Praktisk info
Skolen rummer enkelt- og dobbeltværelser, trådløst internet, egen park & strand med badebro, sauna, mulighed for vegetar- og specialkost, håndvask på alle værelser og brusere på gangene. Bussen kører lige til døren, der er udsigt fra spisesalen til det skønne Lillebælt, hvorfra vi engang imellem ser hovedet af legende marsvin dukke op. Vi har dyne og pude, og du kan selv medbringe linned eller bestille det hos os til 75 kr. inkl. 2 håndklæder. 


Pris
Dobbeltværelse: kr. 2500

Enkeltværelse: kr. 3000


Betaling
Tilmeldingen er gældende når vi har modtaget depositum.
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150 
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380