Start 04.07.21
Slut 10.07.21

Danseteater

Kom på Contemporary Dance Theater kursus med to undervisere, som sammenlagt har mere end 50 års erfaring inden for faget. Hver morgen begynder med teknisk Martha Graham inspireret opvarmning ved HC, hvorefter I fortsætter med indstudering og udvikling af koreografier. Eftermiddagen ligger i hånden på Michi Strecker, som åbner slører for den unikke måde at arbejde på, som gjorde Pina Bausch verdensberømt.

Du får en unik højskoleuge hvor du kan udvikle dine tekniske ”skills”, og hvor du lærer at udvikle egne koreografier og bevægelser ud fra ord eller stemninger. Ugen afsluttes med et sammensurium af det materiale, der blev skabt.

I selskab med de andre kurser på skolen (UV-jagt) krydres ugen med morgensamlinger, fælles foredrag og skønne aktiviteter ved og i smukke Lillebælt. Alle kurser på skolen undersøger et fælles tema ‘det bæredygtige’, men fra hvert sit udgangspunkt. Hvordan hænger bæredygtighed sammen med kroppen og dans som æstetisk, kulturelt og historisk produkt? Det finder vi ud af i løbet af ugen.

Se her hvad vores forstander siger om denne sommers korte kurser.

Om underviserne:

Hans Christian Leonhard: Vores egen H.C. underviser i fællesskab med Michael Strecker fra Tyskland. De tilrettelægger en berigende danseuge, du sikkert ikke vil glemme. 

H.C. Leonhard underviser sin i egen udviklede dansestil, som udspringer af Martha Grahams teknikker, hvor fortælling gennem krop og udtryk står i forgrunden.H.C.’s 30-årige karriere begyndte som klassisk ballet og modern/contemporary-balletdanser. Siden har han arbejdet som koreograf, instruktør og underviser, hvor han har stået bag et væld af musikteater-produktioner i alle afskygninger

H.C. instruerer i moderne dans
H.C. (tv) instruerer i moderne dans

Michael Strecker har i løbet af sine snart 35 år som professionel danser danset de 25 år ved det verdensberømte Danseteater Pina Bausch i Tyskland. Kompagniet er berømt for deres helt unikke måde at omsætte og fortælle historier gennem dans og krop. I Moderne Dans ugen vil vi stifte nærmere bekendtskab med de arbejdsmetoder, som gør “Tanztheater” så unik

Michael Strecker danser her med i en Pina Bausch opsætning af Macbeth

Praktisk info
Skolen rummer enkelt- og dobbeltværelser, trådløst internet, egen park & strand med badebro, sauna, mulighed for vegetar- og specialkost, håndvask på alle værelser og brusere på gangene. Bussen kører lige til døren, der er udsigt fra spisesalen til det skønne Lillebælt, hvorfra vi engang imellem ser hovedet af legende marsvin dukke op. Vi har dyne og pude, og du kan selv medbringe linned eller bestille det hos os for 75 kr. inkl. 2 håndklæder.

Under ugen vil der samtidig være et kursus i undervandsjagt.


Pris
Dobbeltværelse: kr. 3950/ €530

Enkeltværelse: kr. 4450/ €600

[Valgfri] Linnedpakke: kr. 75/ €10

Betaling
Depositum pr. pers. kr. 1000/€150
Dette indbetales til:

Middelfart Sparekasse
Prinsessegade 95
DK-7000 Fredericia

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen.

​Betaling dkk:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 488
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK4907573225812488​​

Betaling euro:
​Navn: Hojskolen Snoghoj
Konto: 0757 3225 812 380
Swift / Bic no. MISPDK21
Iban : DK5507573225812380