Højskolen Snoghøj - Musical, sang, dans & performance Vores vision - Højskolen Snoghøj

Vores vision

Højskolen Snoghøj er en af Danmarks mest succesrige inden for teater, musical og kunstnerisk læring.

På Højskolen Snoghøj har vi en passion for kunstneriske processer og udvikling af nye formater. et betyder, at vores studerende i høj grad arbejder sammen med professionelle, skabende og udøvende kunstnere, der hele deres liv har arbejdet med kunst, musicals, musik og teater.

For os på Snoghøj er det vigtigt, at vi kan tilbyde den bedste mulige undervisning. Derfor arbejder vi sammen med professionelle nationale og internationale kunstnere for at vores studerende hele tiden bliver kunstnerisk udfordret. Dette er også grunden til, at de studerendes hverdag er meget omskiftelig, da vi ofte hyrer internationale kunstnere af topklassen til at undervise de studerende på vores kurser. Vi bestræber os på, at være en hjørnesten i det danske scenekunstmiljø, hvor kunstnere og kommende kunstnere af enhver art kan føle sig velkommende. Dette er glædende for både vores lange kurser og vores korte kurser.

Højskolen samarbejder med Fredericia Teater og Det Danske Musicalakademi i Fredericia samt mange af landets scenekunstneriske skoler. På Snoghøj får vores studerende derfor de bedste mulige forudsætninger for at søge om optag på de kunstneriske uddanelser i Damark og internationalt. Personalet hjælper med kærlig og professionel støtte.