Teaterhøjskole - Højskolen Snoghøj tilbyder profesionelle teater kurser

Scenen er din på teaterhøjskolen!

Uanset om du vil lære at udtrykke dig, styrke din selvtillid eller søger en professionel karriere, er vores teaterhøjskole det rette valg.

Du lærer at udvikle dig i et professionelt scenemiljø, hvor både danske og internationale undervisere uddanner dig personligt og i fællesundervisning. Samtidig styrker vi din forståelse for musik, sang og dans, da vi udvikler dig på tværs af mange kunstneriske facetter.

Få de bedste forudsætninger til at gøre karriere

Snoghøj teaterhøjskole samarbejder med både Den Danske Scenekunstskole og internationale skoler. 

Som en del af dit undervisningsforløb kommer du med til New York, hvor du skal overvære nogle af verdens mest velproduceres forestillinger.

Kort fortalt kommer du i kontakt med folk og forestillinger, der kan give dig de optimale forudsætninger for at gøre videre karriere i teater- eller skuespillerverden.

Vi har et nært samarbejde med den professionelle teaterverden, hvilket du erfarer i undervisningen, som udfordrer dig, tester dig og ikke mindst forbedrer dig i alle kunstens aspekter.

Denne kunst er ikke udelukkende baseret på teater, da vi vil sikre dig en helstøbt profil, som også behersker dans og musik som vigtige udtryksformer. På denne måde bygger vi flere lag på din profil, så du har redskaberne til at udvikle dig inden for alle områder lige fra manuskriptforfatning til instruktion eller musical, skuespil, musik og meget mere.  

Høj intensitet med masser af støtte

På Snoghøj teaterhøjskole bliver dine grænser flyttet og dine teknikker styrket. Du gennemgår et intenst forløb, der udruster dig til optagelsesprøven på f.eks. Skuespillerskolen.

For at udfordre og forbedre dig arbejder vi både med din krop og dens sprog, din stemme og dit sind. Du bliver teknisk udfordret i dine evner til at arbejde med dig selv og andre.

Vi inddrager det virkelige teaterliv og fagfolk, der hver dag arbejder professionelt med teaterproduktion, for at rykke dig mest muligt.

Du får blandt andet undervisning i dramaturgi, improvisation, karakterarbejde, performance m.m. Alt sammen med kærlig og professionel støtte, der driver dig til dit ypperste.

Kom og vær med

På teaterskolen stifter du bekendtskab med andre fantastiske mennesker – og sider af dig selv, du ikke vidste eksisterede. Du bliver overrasket over, hvor meget det er muligt af flytte dig fysisk og mentalt inden for en kortere periode.

Du kommer til at bo på en højskole, hvor vi går meget op i at skabe tryghed, men samtidig respekterer frihed under ansvar. Miljøet er derfor sikkert og professionelt, men med mange rum til personlig fordybelse.

Kom og vær med og skab de bedste forudsætninger for at søge om optag på de kunstneriske uddannelser.

På teaterhøjskolen vil du arbejde med blandt andet scenografi
Scenografi og æstetik er en vigtig del af undervisningen