Teaterhøjskole | Professionelle Teater Kurser → Se Mere Her!

Har du en drøm om at komme på teaterhøjskole? Måske drømmer du om at blive skuespiller, spille musicals eller noget helt andet  – Hos Teaterhøjskolen Snoghøj vil vi gerne være med til at udleve din drøm, og forme dig så du er klar til det næste skridt. Vi har flere forskellige linjer på vores lange kurser, blandt andet indenfor musicals, skuespil, Culture & Performance og flere andre.

Vi har også korte kurser indenfor dans, kayak, dykning, yoga og meditation.

SCENEN ER DIN PÅ TEATERHØJSKOLEN!

Uanset om du vil lære at udtrykke dig, styrke din selvtillid eller søger en professionel karriere, er vores teaterhøjskole det rette valg.

Du lærer at udvikle dig i et professionelt scenemiljø, hvor både danske og internationale undervisere uddanner dig personligt og i fællesundervisning. Samtidig styrker vi din forståelse for musik, sang og dans, da vi udvikler dig på tværs af mange kunstneriske facetter.

FÅ DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER TIL AT GØRE KARRIERE

Snoghøj teaterhøjskole samarbejder med både Den Danske Scenekunstskole og internationale skoler, hvilket er med til at give dig en helt unik oplevelse på din højskole.

Som en del af dit undervisningsforløb kommer du med til New York, hvor du skal overvære nogle af verdens mest velproduceres forestillinger.

Kort fortalt kommer du i kontakt med folk og forestillinger, der kan give dig de optimale forudsætninger for at gøre videre karriere i teater- eller skuespillerverden.

Vi har et nært samarbejde med den professionelle teaterverden, hvilket du erfarer i undervisningen, som udfordrer dig, tester dig og ikke mindst forbedrer dig i alle kunstens aspekter.

Denne kunst er ikke udelukkende baseret på teater, da vi vil sikre dig en helstøbt profil, som også behersker dans og musik som vigtige udtryksformer. På denne måde bygger vi flere lag på din profil, så du har redskaberne til at udvikle dig indenfor alle områder lige fra manuskriptforfatning til instruktion af auteur og iscenesættelse eller musical, skuespil, musik og meget mere. 

HØJ INTENSITET MED MASSER AF STØTTE

På Snoghøj teaterhøjskole bliver dine grænser flyttet og dine teknikker styrket. Du gennemgår et intenst forløb, der udruster dig til optagelsesprøven på f.eks. Skuespillerskolen.

For at udfordre og forbedre dig arbejder vi både med din krop og dens sprog, din stemme og dit sind. Du bliver teknisk udfordret i dine evner til at arbejde med dig selv og andre.

Vi inddrager det virkelige teaterliv og fagfolk, der hver dag arbejder professionelt med teaterproduktion, for at rykke dig mest muligt.

Du får blandt andet undervisning i dramaturgi, improvisation, karakterarbejde, performance m.m. Alt sammen med kærlig og professionel støtte, der driver dig til dit ypperste.

KOM OG VÆR MED

På teaterskolen stifter du bekendtskab med andre fantastiske mennesker – og sider af dig selv, du ikke vidste eksisterede. Du bliver overrasket over, hvor meget det er muligt at flytte sig fysisk og mentalt inden for en kortere periode.

Du kommer til at bo på en højskole, hvor vi går meget op i at skabe tryghed, men samtidig respekterer frihed under ansvar. Miljøet er derfor sikkert og professionelt, men med mange rum til personlig fordybelse og med plads til at prøve mange af vores spændende fag og valgfag.

Kom og vær med og skab de bedste forudsætninger for at søge om optag på de kunstneriske uddannelser. Livet på en teater-højskole er en helt unik oplevelse som vi glæder os til at dele med dig.

Rundvisning og mere information

Interesserer du dig for teater, skuespil og andet scenekunst? Så kom og besøg vores højskole, så du kan lære os bedre at kende. Vi har både korte kurser og lange kurser, så du kan tilpasse dit ophold på højskolen helt som du har lyst.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du gerne vil høre mere om højskolen. Du kan læse mere om højskolens historie, rundvisning og tilmelding rundt omkring på hjemmesiden, men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller skrive en mail!

 

På teaterhøjskolen vil du arbejde med blandt andet scenografi
Scenografi og æstetik er en vigtig del af undervisningen