Højskolen SnoghøjSkole ITPå Scenekunst Højskolen Snoghøj er sund kost omdrejningspunktet for dagens gang.

Et Højskolekøkken i verdensklasse

Mad og sund kost er en vigtig medspiller i forhold til vores sundhed, trivsel, arbejds- og hverdagsliv.

Derfor har vi i køkkenet på Højskolen Snoghøj, primært det sigte at gøre vores elever bevidste om den betydning, som sund kost – med de rigtige næringsstoffer – har for deres sundhed og velvære livet igennem.

Det gøres dels ved at give dem den fornødne konkrete viden herom, helt fra start af deres ophold her på højskolen, dels ved hver dag, at servere sund kost samt varieret og velsmagende mad.

Hjemmebag på højskolen

Mulighed for vegansk og vegetarisk mad

Får vi på flere gange om ugen. Hvis du har lyst, så kan du få det hver dag til samtlige dine måltider. Vi mener, at fremtiden i høj grad er plantebaseret. Højskolens køkken er i højere og højere grad plantebaseret og vi gør meget for at udvikle os i den retning.

Vi har 4 faglærte kokke fastansat på skolen. Deres fineste opgave er, at sikre et tårn højt niveau til alle måltider hver dag. Vi har kokke inden for specielle faggrupper som f.eks. fransk madlavning, fiskespecialist, vegansk og så videre. Der er ingen der går sulten i seng på Snoghøj. Vi ser kød som en luksusvarer der ikke skal spise hver dag, men noget der skal kræses om, når det bliver spist til f.eks. en af højskolens fester.

Har du andre behov for specialkost kan vi naturligvis dække dem.

Vores køkken laver alt fra bunden for at sikre høj kvalitet

Den sunde kost er vigtig ligemeget om du er kursist på vores korte eller på vores lange højskolekurser.

​Der er altid plads til forandring og forbedring af madplanen – og vi hører gerne ris og ros, ønsker og forslag til maden – ligesom man er meget velkommen i køkkenet til en snak, en ekstra tjans eller ligende.
​