Musical skole - Højskolen Snoghøj tilbyder også musical kurser

Træd ud i rampelyset

Som studerende på Snoghøj musical skole handler det om din udvikling. Du kan forvente at udvikle dig både som person og som performer, da du dagligt befinder dig i et professionelt scenemiljø med instruktioner og input fra nogle af de bedste danske og internationale undervisere.

Hvad end dit mål er at udvikle dig som person eller dygtiggøre dig forud for en optagelsesprøve på en af de scenekunstneriske skoler, er Snoghøj musical skole et oplagt valg – simpelthen fordi du gennemgår et forrygende og intenst forløb, der skubber dig længere end du troede muligt.

Styrk dine muligheder for en professionel karriere

På musical skolen bliver du ikke blot trænet med udgangspunkt i dit personlige talent og motivation, men bliver en del af et udviklingsforløb, hvor du og dine medstuderende bliver introduceret til vores samarbejdspartnere fra Den Danske Scenekunstskole og internationale skoler. 

Sammen med elitefolk fra teaterverden bliver du uddannet personligt og i fælles undervisning med det formål at udtrykke dig bedre samt arbejde med teknikker, der styrker din krop og vokal.

Undervisningen tager dig vidt omkring både sang, dans og drama, hvor dine færdigheder inden for alle disciplinerne udvikles intensivt. Du bliver derfor også en fuldblodsperformer inden for klassiske teaterdiscipliner og musik, da du lærer om drama samt musikkens mange muligheder – både for dig, der vil arbejde som kunstner samt dig, som elsker at skubbe til folks følelser og fortykninger ved brug af store lydbilleder. 

Som en del af undervisningsforløbet bliver du inviteret med til New York, hvor du med egne øjne oplever nogle af de ypperste musicals og teaterforestillinger.        

Bliv en del af et unikt forløb

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen på vores musical skole, hvor du og dine medstuderende flytter grænser og forbedrer jeres færdigheder inden for alle musicalens aspekter.

Skolen er beliggende i det inspirerende miljø ved Lillebælt, hvor du har rig mulighed for at fordybe dig naturens flotte omgivelser eller dyrke den med kajak, løb i skoven og meget mere.

Da vi er en højskole, værner vi naturligvis om fællesskab og tryghed, hvilket er vigtige værdier. Skolen sætter sikre rammer for dit ophold, så du får de bedste betingelser for at udvikle dig som menneske og kunstner.

Kom og bliv en del af et ganske særligt fællesskab, hvor nye venskaber venter, og hvor et professionelt miljø hjælper dig med at udleve dit potentiale og forberede dig på at søge videre på de kunstneriske uddannelser.