26/01/2023 - 17:30

Syng spis og snak 

Den 26. januar får vi besøg af Mette Sanggaard, der var med i udvalget, der redigerede den 19. udgave af højskolesangbogen. Mette vil som medlem af sangbogsudvalget tale og finde sange under overskriften ”Højskolesanbogen & ambitionen om en fælles verden!”

Hun vil særligt berette om arbejdet med den nye udgave af højskolesangbogen i identitetspolitikens mangfoldige minefelter og midt i det, der er kaldt en krænkelsestid.

Her har højskolesangbogen noget at sige os. For højskolesangbogen er en sangbog, der rummer ambitionen om at bidrage til en fælles verden for alle os, der bor i Danmark – på tværs af by og land, gammel og ung, akademikere og håndværkere og på tværs af politiske og religiøse ståsteder.

I en vekslen mellem sang og synspunkter, vil hun med forsamlingen gå på vågen opdagelse i den poetiske og flerstemmige verden, den nye højskolesangbog stiller til frit til rådighed.

 

Arrangementet er gratis og afvikles i samarbejde med Folkehøjskolernes Forening i Danmark FFD og Nordeafonden. Der er 50 pladser.
Tilmelding her nedenfor.

 

Programmet er som følger:

17.30                                               Ankomst og skolens kor i tårnsalen

18.00 – 19.00                               Spisning og snak med hinanden

19.00 – 20.00                               Sangtime og foredrag ved Mette Sanggaard

20.00 – 21.00                               Kaffe og kage

21.00                                               Tak for denne gang