29/11/2022 - 17:00
fredericia

Syng spis og snak

Den 29. november får vi besøg af Lars Mølsted, der vil tale og tage mod spørgsmål under overskriften ”At danne publikum”. Lars behøver næppe yderligere introduktion for Fredericias borgere, der formentlig har fulgt ham på Fredericia Teater i de seneste 10 års musicalsucceser. Lars har modtaget både Reumerts talentpris, og i 2017 modtag han en Reumert som årets sanger for sin hovedrolle som Quasimodo i Fredericia Teaters succesfulde opsætning af Klokkeren fra Notre Dame.

Lars er uddannet i 2010 og hører til de danske musicalskuespillere, der har spillet absolut flest hovedroller i diverse musicalopsætninger i det ganske land – og senest på Det Ny Teater i København. Han kunne således hvile på laurbæerne og tage de roller, der kommer hans vej. Men det er tilsyneladende ikke nok for Lars. Han er således manden bag en podcast, han selv har udviklet om nye musicals. Og så sidder han i bestyrelsen for DAMU – dansk musical. Her er han også med til at sætte fokus på mindre kendte – men ikke mindre kvalitetsorienterede musicals.

Med andre ord vil Lars noget med sit publikum. Man kunne vel med rette sige, at han vil danne sit publikum til en forståelse af, at kvalitet er mange ting indenfor musicals. Og det er dette arbejde han kommer på Højskolen Snoghøj for at fortælle os om denne aften i november til ”Syng, spis og snak”.

Programmet er som følger:

17.00 – 18.00                               Lars Mølsted fortæller og tager spørgsmål fra salen.

18.00 – 19.00                               Spisning og snak med hinanden

19.00 – 20.00                               Sangtime ved skolens elever.

20.00 – 21.00                               Kaffe og kage

21.00                                               Tak for denne gang