26/09/2022 - 19:30

Teaterforeningen ”Snoghøj” præsenterer: 

LIMBO – HOW LOW CAN YOU GO 

ACTIONFYLDT LIMBO-DANS OM AT FINDE SIG SELV OG HINANDEN IGENNEM DEN EKSPLOSIVE LEG

Da bruseren er optaget, finder to drenge pludselig sig selv fanget i en akavet venteposition i hinandens uønskede selskab. Men så melder kedsomheden sig og ventetiden udvikler sig til en hårdhændet kung fu-limbo mellem at være barn og voksen på samme tid.

LIMBO handler om menneskets naturlige aggression og lysten til eksplosive lege, fantasier om heltemod, New York gangsters, Darth Vader og Han Solo, om grænser og om at krydse dem – og om at finde venskaber og sig selv igennem fysikken.

UNG GNU er DON GNU’s nye ungdomsafdeling, der laver fysiske forestillinger i et eksperimenterende format, men med samme kærlige humor, poesi og rå fysik som DON GNU er kendt og elsket for.

Praktisk 

Dato, tid, sted: 

  • 26. september 
  • 19.30
  • Højskolevej 9, 7000 Fredericia

Varighed: 

  • 45 minutter 

Pris 

  • 100 kroner som afregnes i døren 

 


Om teaterforeningen Snoghøj 

Teaterforeningen ”Snoghøj” er dannet med det mål for øje at præsenterer Højskolen Snoghøjs elever og publikum for nogle smallere forestillinger, som gerne skulle udvide den enkeltes syn på, hvad scenekunst også er. 

Kredsen bag Teaterforeningen ”Snoghøj” med formand Hans Christian Leonhard i spidsen ønsker dermed at spille ind i den vision, som teaterforeningen og højskolen deler: At danne mennesker gennem arbejdet med scenekunst!