Kom på kunstnerisk højskole i jylland

Kunsten er at skabe dit liv. På Højskolen Snoghøj bliver du en del af et fællesskab, hvor vi er dybt passionerede omkring det at skabe kunst sammen! 

Du sammensætter selv dit skema og skaber dermed din unikke, faglige profil ved hjælp af 1 linjefag og masser valgfag, som du vælger helt frit. Derudover har du en række fællesfag, og du vil opleve, at din hverdag er sprængfyldt med inspirerende mennesker, ny viden og kunstneriske udfordringer.

Sidst men ikke mindst lægger vi vægt på, at Snoghøj er dit hjem. Her skal du kunne være dig selv i et varmt, rummeligt og respektfuldt fællesskab, som vi alle bidrager til. 

Tag på højskole. Kom hjem til Snoghøj!

DU KAN STADIG NÅ DET!

Det er ikke for sent at komme på højskole i 2024!
Næste optag er med ankomst den 7. januar!

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig alle oplysninger, du har brug for i forhold til at starte!

Du kan også tage et pitstop på Snoghøj.

Et pitstop er for dig, der er usikker på, om du har valgt den rigtige uddannelse eller bare har brug for en pause fra det, du er i gang med.

De korte kurser på højskole

Højskoleophold i jylland

Skab dit eget skema

På højskolen Snoghøj har du over 15 timers kunstnerisk undervisning om ugen i normaluger. Du skaber selv dit skema ved hjælp af 1 linjefag og masser af valgfag. Du vælger fagene helt frit, og du kan kombinere dem, som du vil. Her kan du fordybe dig i færdigheder inden for skuespil, dans eller sang – men du kan også fylde dit skema med yoga eller havkajak eller noget helt tredje. Valget er dit!

Byg dit eget skema på højskole

Snoghøj højskole

Højskolens værdigrundlag er, at højskolen skal drives som en dansk folkehøjskole i den grundtvig-koldske ånd med særlig vægt på at styke individet og fællesskabet i et globaliseret og teknologiorienteret samfund.

Højskolens sigte er livsoplysning, folkelig oplys og demokratisk dannelse med udgangspunkt i skolens kernekompetencer indenfor kunstneriske processer

Følg os på instagram

Vi har gjort et scoop‼️Tomas Ambt Kofod behøver næppe nogen yderligere introduktion for musicalelskere🙌🏼. Tomas har stået i hovedroller på danske teaterscener de seneste 25 år, og fra januar er han højskolelærer på fuldt tid på Snoghøj med alt, hvad det indebærer af undervisning i musical, skuespil, autenticitet på scenen og i livet🎶🎭! Skal du med på vognen? Tjek – www.snoghoj.dk