Kom på kunstnerisk højskole i jylland

Kunsten er at skabe dit liv. På Højskolen Snoghøj bliver du en del af et fællesskab, hvor vi er dybt passionerede omkring det at skabe scenekunst og kunst sammen! 

Du sammensætter selv dit skema og skaber dermed din unikke, faglige profil ved hjælp af 1 linjefag og masser valgfag, som du vælger helt frit. Derudover har du en række fællesfag som samlinger, fællesmøde, kor og udflugter til museer og teatre. Du vil i det hele taget opleve, at din hverdag bliver sprængfyldt med inspirerende mennesker, ny viden og kunstneriske udfordringer.

Sidst men ikke mindst lægger vi vægt på, at Snoghøj skal føles som dit hjem, mens du er hos os. Her skal du kunne være dig selv i et varmt, rummeligt og respektfuldt fællesskab, som vi alle bidrager til. 

Tag på højskole. Kom hjem til Snoghøj!

DU KAN STADIG NÅ DET!
Næste start den 4. august!

Vi har næste optag til efteråret den 4. august! Og passer det ikke ind i dine planer, kan du stadig nå at komme med på efterårssemestret fra 15. september!

Du kan også besøge os, når det passer bedst ind i dit program – enten i hverdagene, til en drop inn fredag eller til et weekendbesøg. Læs nærmere og book dit besøg hos os her. Sidst men ikke mindst må du ikke snyde dig selv for vores afslutningsshow enten den 7. og 8. juni!

Vidst du i øvrigt, at vi også tilbyder korte ugekurser? Disse ligger primært om sommeren. Men du skal skynde dig, hvis du vil tilbringe sommeren 24 på Snoghøj, hvor vi har alt udsolgt undtagen yoga i uge 26. Sommeren 25 offentliggøres her på hjemmesiden i slutningen af september 24.  

 

Du kan også tage et pitstop på Snoghøj.

Et pitstop er for dig, der er usikker på, om du har valgt den rigtige uddannelse eller bare har brug for en pause fra det, du er i gang med.

De korte kurser på højskole

Højskoleophold i jylland

Skab dit eget skema

På højskolen Snoghøj har du over 15 timers kunstnerisk undervisning om ugen i normaluger. Du skaber selv dit skema ved hjælp af 1 linjefag og masser af valgfag. Du vælger fagene helt frit, og du kan kombinere dem, som du vil. Her kan du fordybe dig i færdigheder inden for skuespil, dans eller sang – men du kan også fylde dit skema med yoga eller havkajak eller noget helt tredje. Valget er dit!

Byg dit eget skema på højskole

Snoghøj højskole

Højskolens værdigrundlag er, at højskolen skal drives som en dansk folkehøjskole i den grundtvig-koldske ånd med særlig vægt på at styke individet og fællesskabet i et globaliseret og teknologiorienteret samfund.

Højskolens sigte er livsoplysning, folkelig oplys og demokratisk dannelse med udgangspunkt i skolens kernekompetencer indenfor kunstneriske processer

Følg os på instagram

🎭Stykket “Stuepigerne” af Jean Genet præsenteret af skuespillerlinjens Silvia og Laura fra efteråret 23! 👯‍♀️
Skal du med på den faglige og menneskelig dannelsesrejse fra den 7. Januar?! 🤗Se mere på www.snoghoj.dk
#højskolerne #højskoleliv #højskolensnoghøj
🎯Nogle af vores elever har et klart billede af deres mål med et ophold på Snoghøj. Andre finder deres drøm undervejs🗺️. Sådan var det med Laura. Vores elever er forskellige, og der er også plads til dig!🫶🏼🥰Vi kickstarter forårssemesteret den 7. Januar. Se mere på www.snoghoj.dk
🎄Efter visning af diverse projekter i uge 48 var det tid til at komme lidt ned i gear med julehygge💃🏻🥰. Her deler vi lidt billeder fra en skøn dag og ønsker samtidig jer alle en rigtig glædelig og velsignet jul med jeres familie og venner!❤️🧑🏻‍🎄🎅🏼
Mød vores lærer i diverse kunstneriske og kreative fag! 👩🏼‍🎨
Charlotte er uddannet på designskolen og har undervist på både kunstakademiet og andre højskoler i Danmark🎨. Nu kan du få lov at møde hende og vores andre fastansatte højskolelærere med fagligheden og menneskeligheden på rette sted🤗
Skal du med på dannelsesrejsen med start 7. Januar?! Se mere på www.snoghoj.dk
#mødsnoghøjslærere
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.