SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

Dykning (Kursus: 31.07 - 04.08.17 / Rejse: 04.08 - 11.08.17)​

​Udlev drømmen og del den med andre.

Er der noget bedre, end at dele sin begejstring med andre?

Pris: kr. 10.500.- (Højskoleophold og rejse til Ægypten)

Kontakt os vedr. hjælp til leje af dykkerudstyr.

Certifikat inkl. leje af dykkerudstyr: kr. 3.200.-

Hvor fantastisk ville det ikke være, hvis man kunne dele sin passion for ‘verden under overfladen’ med sin nærmeste familie eller nogle gode venner? Tænk om man kunne tænde deres begejstring for dykning, og så sammen tage afsted på en dykkerrejse til Det røde hav?

Det bliver ofte ved tanken, men nu gør Højskolen Snoghøj det nemt og sjovt at komme igang.

Henover 4 dage kan du, din familie og/eller dine venner nyde Højskolen Snoghøjs unikke og smukke beliggenhed lige ned til Lillebælt - en af Danmarks bedste dykker-sites. Nybegynderne kan svømme, snorkle eller tage skridtet fuldt ud og tilegne sig et Open Water-dykkercertifikat, mens certificerede dykkere kan pudse deres evner af på de lokale dykkersteder, vragdyk, undervandsjagt og ved forelæsninger og sparring med kursets øvrige deltagere. Aftenerne byder på socialt samvær, foredrag og film - altsammen med havet og dykning som naturlige omdrejningspunkter.

For børnene vil vi desuden etablere aktiviteter som vandrutsjebane, krabbefiskeri og en masse andet.

Når så evnerne er pudset af, og teorien tillært for de nye dykkere, går turen til Marsa Shagra i Ægypten. En Øko-landsby placeret på strandbreden ved et flot koralrev. Der kan dykkes ad libitum, og hus-revet alene rummer rigelige oplevelser til en uges dykning. For de ekstra eventyrlystne, og mere erfarne, dykkere, er der mulighed for bådture til dykkersites længere væk. Fx Elphinestone, hvor man kan opleve hammerhajer samt kystnære sites der byder på bl.a. søkøer og fantastiske klippeformationer.For de, der startede et nyt certifikat i Danmark bliver uddannelsen færdiggjort i Marsa Shagra. og derefter ligger husrevet bare og venter på at blive brugt resten af turen.

Kurset passer til dig som..

  • har dykkercertifikat

  • gerne vil have dykkercertifikat

  • vil lære at snorkle

  • vil lære undervandsjagt

  • bare godt kan lide at være i vandet

Det skal du have med:

Badebukser
Håndklæde

Du kan leje alt udstyr. Men hvis du har selv, må du meget gerne selv tage det med. 

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia