SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

​Katrine Nørgaard

Stud. Det Danske Musicalakademi

"Snoghøj Højskole fik mig til at fokuserer 100% på min drøm: at komme ind på Det Danske Musicalakademi. For trods jeg havde søgt nogle gange før, kvalificerede højskolen mig til niveauet på uddannelsen og gav mig et fokus jeg ikke havde haft før. Højskolen har dygtige lærer som gav mig en masse værktøjer og med viljestyrke, stædighed og hårdt arbejde blev jeg dygtigere til både sang, dans og drama, og jeg slap igennem nåleøjet til min drømmeuddannelse. 

Nu går jeg på mit 2. år, og har aldrig fortrudt mit valg, om dengang jeg tog et år ud af kalenderen for at gå på højskole. Og med skolens smukke omgivelser og trygge rammer, kan jeg ikke andet end at mindes året med et smil på læben.​"

Kristoffer Sass

Tidl. stud. Det Danske Musicalakademi​

"Et af mine bedste år, var på Højskolen Snoghøj.

Jeg kom til højskolen for at dygtiggøre mig og frem for alt, blive klar til optagelsesprøverne på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

Det er den vigtigste og klogeste beslutning jeg nogensinde har taget - fagligt, men i høj grad også for min personlige udvikling. 

Det her ophold er en unik mulighed for, at lære sig selv bedre at kende. Man får flyttet grænser og udforsker flere sider af sig selv, hver dag. Uanset om man kommer ind på en af de kunstneriske skoler eller ej, så har man fået meget med i bagagen, som man kan arbejde videre med. 

Jeg tænker meget på mit ophold og glædes hver gang jeg besøger Højskolen."

Miriam Winkler Hansen

Stud. Performing Arts School

"Højskolen Snoghøj er et skønt sted, der rummer alle og alt. Store drømme og ambitioner er der plads til, og med en meget kompetent lærestab er motivationen for at lære meget stor. At kunne dele og fordybe sig i sin interesse indenfor musik, teater og dans med en gruppe mennesker, som man kommer til at holde rigtig meget af og kende på godt og ondt, er helt fantastisk. Balancen mellem en seriøsitet på det faglige område og vigtigheden af et godt socialt fællesskab er helt unikt for Musical Base Camp. Personligt og ikke mindst fagligt har jeg udviklet mig meget. Jeg nyder stadig de mange gode minder, erfaringer og venner jeg er blevet givet."

Cecilie Jensen​

Stud. Performing Arts School

"Snoghøj har givet mig lov til at ”lege” musical studerende i et år, på omtrent samme niveau som de studerende på Musical Akademiet i Fredericia. Derved har jeg kunnet udforske mig selv på et helt nyt niveau, og virkelig finde frem til om jeg ønskede at gå denne vej. Samtidig tror jeg det vil blive svært at finde en bedre forberedelse til musicaluddannelserne end den MBC kan give dig. Lærerne er fantastisk dygtige, engageret og ønsker bare at gøre dig til den bedste udgave af dig selv.

Jeg synes det bedste ved MBC var, at jeg pludselig var i selskab med 20-30 andre mennesker, som havde samme kærlighed til musicals og/eller performance som mig selv."

Lasse Kenneth Holm Hansen

Stud. Performing Arts School​

"Musical Basecamp har været et af de bedste år i mit liv! Jeg har fået venner jeg vil have resten af livet.

Da jeg startede på Musical Basecamp, blev jeg mødt af en kompetent lærerstab, der virkelig forstår at udvikle, udforske og udfordre et musicalhold, og samtidig sætte fokus på behovet hos den individuelle elev. 

Hvis du ønsker at udvide din egen faglighed, hvad end det handler om dans, sang eller drama, så er du i trygge hænder på Musical Basecamp og bliver særdeles godt rustet til at søge de professionelle uddannelser."

​Fie Alberte Damgaard-Lauritsen

Stud. Det Danske Musicalakademi

"Snoghøj har givet mig en masse hård og målbevidst træning. Jeg har fået en masse skønne venner og bekendtskaber. Opholdet gav mig en ro omkring prøven. Jeg har lært utrolig meget om mig selv både personligt og fagligt. Et hårdt, spændende, sjovt og fantastisk år.

Jeg opfordrer alle, der vil søge på Musicalakademiet, til at tage et år på Musical BaseCamp."

Johan Berg

Stud. Royal Academy of Music, London

Jeg fik interessen for musical og teater relativt sent, så for mig var MBC en nødvendighed!

I løbet af de 10 måneder blev jeg bombarderet med undervisning og presset af både lærere og elever, til at udvikle mig - både personligt og fagligt - til et niveau der ellers ville have taget mig flere år at opnå.

​Anders Bilberg

Tidl. stud. Det Danske Musicalakademi

"Musical BaseCamp på Højskolen Snoghøj var uundværlig for mig.

Der var den faglige kompetence, faciliteter og passion, nødvendig for at forberede mig til optagelsesprøven på Det Danske Musicalakademi. Men vigtigere var, der var også plads til at udvikle sig, lære sig selv bedre at kende og få venskaber som jeg stadig har i dag."

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia