SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

Den danske scenekunstskoles afdeling i Fredericia er den eneste uddannelse indenfor musical i Danmark. Skolen åbnede i år 2000 og har lige siden forsynet danske og udenlandske scener med musicalperformere på internationalt niveau. 

Skolen er statsstøttet og tager 8 studerende ind hvert år. 

Den danske scenekunstskole ligger kun få kilometer fra Højskolen Snoghøj, hvor Musical BaseCamp har til huse.​ Dét har fra starten været et stærkt incitament til det tætte samarbejde mellem de to skoler, og er også en af grundene til at flere af Scenekunstskolens lærere har deres gang på MBC.

SKOLERNE I SVERIGE​

Sveriges musicaltradition er mere end 20 år ældre end den danske, og der er flere rigtig gode musicaluddannelser at få på den anden side af Øresund. Musical BaseCamp har gennem flere år sendt elever til auditions i Sverige, og det har banet vejen for et formelt samarbejde med 2 af disse skoler: 

Performing Arts School & Balettakademien

De tidligere MBC-elever, der i skrivende stund går på uddannelse i Sverige er meget begejstrede, så vi ser frem til et fortsat tæt og godt samarbejde.

TEATRET​

Højskolen Snoghøj og Fredericia Teater har gennem mange år haft et godt samarbejde, der jævnligt manifesterer sig i form af invitationer til forpremierer på teatrets musicals.

Fredericia Teater er et af Danmarks absolut bedste og mest målrettede musicalteatre, kendt for den årlige Disney-forestilling som også spiller i Operaen i København henover sommeren, men teatret spiller også mindre musicals på den lille scene, der ofte er knapt så mainstream, og det er altid spændende at se. Det vil typisk være noget nyskrevet materiale direkte importeret fra New York, så det er en glimrende lejlighed til at få fingeren på pulsen og finde ud af hvad der rører sig på den internationale musicalscene.

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia