SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

​VIBEKE WREDE

​Vibeke er instruktør fra Statens Teaterskole, har været leder af instruktøruddannelsen, samt de akkrediterede videreuddannelser for kunstnere og har gennem mange år undervist på de kunstneriske uddannelser. Vibeke instruerede her i foråret bl.a. ”Tove’s værelse” på Folketeatret i København med Paprika Steen og Lars Brygmann.

​MICHAEL KRISTENSEN

​Herhjemme har han ofte haft engagement på Fredericia Teater, hvor han bl.a. spillede med i "Rent", "Tommy", "Grease" og "Skatteøen. Senest medvirkende Michael i julesatsningen "De 3 musketerer" ligeledes på Fredericia Teater i 2012.

I 2011 blev Michael certificeret sanger og sanglærer på det internationalt anerkendte Complete Vocal Institute i København, en uddannelse han gør dagligt brug af på Musical og Skuespiller BaseCamp, hvor han underviser i solosang. Desuden underviser han i Præsentation og Musicalhistorie samt varetager linjens daglige drift og planlægning. Michael er involveret i alle projekter i løbet af året og fungerer også som studievejleder/mentor for eleverne.

​HANS-CHRISTIAN LEONHARD

​Hans karriere som danser, skuespiller og musicalperformer har bragt ham vidt omkring i Europa og helt specielt i det tysktalende Europa.

I Hamborg han i længere tid engageret ved musicalen BUDDY HOLLY som danser og performer, og senere kunstnerisk ansvarlig for danseensemblet og promotion afdelingen, hvor han var involveret i mere en 1600 forestillinger og TV shows.

Hans-Christian begyndte allerede tidligt med at udvikle sig som koreograf. Sideløbende med sin karriere som danser, lavede han flere forskellige balletter som: Blue Suit, Junk foot, Quirt afternoon.

I år 2000 besluttede han sig for at stoppe sin karriere som aktiv kunstner på scenen, for at fortsætte sin karriere som instruktør, koreograf og underviser. THE DRAWSY CHAPERONE, CRAZY FOR YOU, A NEW BRAIN, WEST SIDE STORY, SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG, CABARET, er bare et fåtal af kendte produktioner som han har været instruktør og/eller koreograf på i Danmark og Tyskland. Sidst stod Hans-Christian for iscenesættelse og koreografi i Romeo vs. Juliet, som turnerede i månedsvis gennem landet.

Indtil 2009 var Hans-Christian direktør for et nyt musicalkompagni i Hannover og Hildesheim, hvor hans sidste to projekter SHOES WITH WINGS og GODFATHER OF SOUL havde verdenspremiere.

Som underviser har han også rejst igennem det meste af Tyskland, og var i flere år en fast del af Det Danske Musicalakademi i Fredericia og Stage School i Hamborg.

Siden 2010 er Hans-Christian en fast del af Højskolen Snoghøj, hvor han underviser i al form for fysisk teater og dans.

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia