SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

Musical & Skuespiller BaseCamp har et tæt samarbejde med Den Danske Scenekunstskole og Det Danske Musicalakademi i Fredericia. 

Hvis du vil ind på en scenekunstnerisk uddannnelse, så hjælper vi dig med den bedst mulige forberedelse til optagelsesprøverne i Danmark eller udlandet. 

Musical & Skuespiller BaseCamp er 40 ugers intensiv og seriøs træning i et inspirerende miljø af dygtige lærerkapaciteter, mange med direkte tilknytning til Den Danske Scenekunstskole, og ligesindede med studerende at dele drømmen med.

​DIN HVERDAG PÅ MUSICAL & SKUESPILLER BASECAMP

Musical & Skuespiller BaseCamps koncept er unikt, fordi du lever, bor, sover, spiser og modtager undervisning på skolen. Du kan fordybe dig i et kreativt og socialt miljø – du er ikke alene.

MSBC er en “lille” uddannelse i sig selv.

Du vil modtage undervisning i en lang række af de fag, der også tilbydes på de videregående uddannelser: solosang, dans, drama, teaterhistorie og hørelære bare for at nævne nogle enkelte. Undervisningen varetages af undervisere, der er aktive på danske og udenlandske scener og i vid udstrækning også underviser på Den Danske Scenekunstskole. Du vil blive vejledt og få tilbudt coaching i forhold til både optagelsesprøver og din videre faglige udvikling generelt.

MSBC drives ud fra et princip om at forberede den studerende, ikke bare fagligt, men i høj grad også mentalt og fysisk.

På skemaet vil du møde morgentræning, som består af pilates og styrketræning, netop for at styrke fysikken. Hviler du i dig selv, arbejder du også bedre under pres og i stress-situationer som f.eks. auditions.

MSBC indeholder også unikke workshops med diverse gæstelærere (professionelle instruktører, koreografer m.fl) samt workshops og masterclasses i auditionteknik, sangteknik, interpretation, m.m

Det er afgørende at have en god grundform, og derfor indgår konditionstræning af forskellig karakter også naturligt i din hverdag her.​

Du lærer, og får fortrolighed med, at præsentere sangligt materiale. Dette arbejde er én af hjørnestene både i.f.t. fremtidige auditions og dit endelig arbejde med musicals på scenen. I løbet af dit ophold vil der være “prøve-auditions” hvor sang, drama og danselærer, samt en gæstelærer vil være tilstede. Her vil du få inputs til hvad de hver især synes virker/vægter til en audition og hvad de – ud fra egne erfaringer – har af oplevelser.

Skolens køkken sørger for, at du får den sunde og næringsrige kost, det kræves for at holde kroppen i gang i en travl hverdag, og der tilbydes en lang række aktive fritidsbeskæftigelser, som f.eks. kajakroning, styrketræning og cykling.​

Der er altså tale om andet og mere end ”bare” et kursus. MSBC er en totalløsning for enhver, der ønsker at afprøve om man vil gøre teater til sin levevej. 

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia