SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

Film! Film! Film!

Lær at skabe de stærke øjeblikke på film og tv

Hold 17/18: Periode: 19.08.17 - 22.12.17 og 07.01.18 - 09.06.18

Drømmer du om at leve af at producere film, eller har du en manuskriptforfatter gemt i maven, eller kunne du tænke dig at lære at instruere skuespillere? Så er Snoghøj Højskoles filmlinie noget for dig.


​Vi har været så heldige at en af Danmarks mest erfarne filminstruktører og undervisere, Jørn Faurschou, har sagt ja til at starte vores nye film BaseCamp op. Jørn har instrueret både spillefilm, kortfilm, tv-serier, reklamefilm og musikvideoer (se mere. www.faurschou.dk)

Jørn udtaler: Med film som hovedfag får du et intensivt kursus i, hvordan man skaber film – hele vejen fra idé til premiere. Sammen med de andre elever på filmholdet rejser vi midt i forløbet på en unik 14 dages rejse til Los Angeles og Hollywood. Her bliver du undervist og instrueret af professionelle filmfolk fra filmens by nummer et.


​Forløb
Som manuskriptforfatter, instruktør eller fotograf skal du vide mere, end du tror. Derfor bliver du på Snoghøj Højskole undervist i de fleste filmprocesser. Du lærer både, hvordan man skriver et manuskript, og hvordan man instruerer og producerer film. Du får lov at dykke ned i myter, symboler, storyboards, skudplaner, optagelser og redigering. Og du lærer at optage og beherske kamerabevægelser, lys, framing og redigering.

Derudover skal du se en masse film for at finde ud af, hvordan andre har gjort det og hvorfor, og du kommer til at møde skuespillere, filmfotografer, instruktører og andre medspillere fra den danske og amerikanske filmbranche.

Du kommer til at producere en del korte introfilm, en midtvejsfilm, samt en længere afgangsfilm.

Højskolen Snoghøj

School Snoghøj

CVR: 39262819

Højskolevej 9

7000 Fredericia