SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

På Auteur linjen tager du sammen med Musical- og Skuespiller BaseCamp til New York for at opleve det nyeste af det nyeste indenfor scenekunst. Turen byder på et spændende og alsidigt program med dansetimer, workshops, forestillinger, besøg på en af New Yorks performance-skoler og selvfølgelig sightseeing og lidt tid på egen hånd.

"Byen der aldrig sover" har noget for enhver smag - det bliver fedt!

​Efter flyveturen til New York tager vi en transferbus til hotellet, som ligger centralt nær teaterdisktriktet og Times Square. Det er rart at kunne komme hjem til fods efter en hyggelig aften i teatret, og det er i dette område de fleste af vores aktiviteter foregår.

I ugens løb vil du modtage undervisning på diverse studios, hvor også mange branchefolk træner og underviser.

Dertil kommer workshops i drama og auditionteknik som typisk afholdes på Ripley Grier Studios, og strækker sig over flere dage, samt besøg på en af New Yorks teaterskoler.

Aftenerne er dedikeret til at se forestillinger. Turen inkluderer hele 3 forestillinger, men det er almindeligt at du også selv tilkøber forestillinger, for når man nu endelig er i New York, så skal det jo bruges.

Vi tager også sammen rundt og ser flere af de spændende, ikoniske steder i New York. Det kan være byens store Central Park, Grand Central Station og naturligvis Frihedsgudinden. Der ud over bliver der naturligvis mulighed for, på egen hånd, at udforske Manhattan og opsøge netop dét man selv gerne vil nå at opleve når man er i byen. 

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia