SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

​VIL DU SKABE DE NYE PERFORMATIVE UDTRYK?

​Uanset om du vil instruere, skabe scenografi, skrive manuskripter, udvikle koncepter - får du mulighed for at afprøve og udvikle dine talenter på Instruktør og Auteur linjen. 

Vi tager udgangspunkt i dine læringsmål, så du kan forfølge dine personlige mål. Det betyder også, at dette er linjen for dig, hvis du har lyst til at undersøge og afprøve nye formater. Til gengæld vil vi sikre, at du får den bedst tænkelige undervisning af de mest kompetente danske og internationale undervisere, samt at du får mulighed for at reflektere sammen med andre over, hvordan scenekunsten, i almene brede forståelser, interagerer med mennesket i det postmoderne samfund. 

​                                                                                                          ANDRE FAG OG PROJEKTER    

Vi arbejder praksisrelateret, og det betyder at du fra første dag skal igang med et projekt. Undervisningen​ tager udgangspunkt i dine læringsmål. Og uanset om du vil fokusere på instruktion, scenografi, koreografi, Film eller E-sport vil du få undervisning og perspektivering indenfor for alle områder. 

En Auteur skaber nye udtryk. Det betyder ikke, at man som Auteur skal lave alt alene - tværtimod - man bruger alle og alt det, der er omkring én til at skabe. Og når man kan følge sin intuition, lade sig inspirere af det relationelle og refleksive ​og skabe personlige udtryk, så kan man kalde sig Auteur. 

En Auteur drives af en vision og en længsel efter at skabe noget, der har personlig betydning, noget, der kan skabe forandring, noget, der er unikt. 

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia